Παναθηναϊκός: Εξελίξεις με Βιτίνιο – Είπε το «ναι» η Φλαμένγκο!

Παναθηναϊκός: Εξελίξεις με Βιτίνιο – Είπε το «ναι» η Φλαμένγκο!

Η βραζιλιάνικη ομάδα άναψε πράσινο… φως για τη μεταγραφή του 28χρονου μεσοεπιθετικού στον Παναθηναϊκό.

Ετοιμος να ολοκληρώσει μια ακόμα μεταγραφή είναι ο Παναθηναϊκός, αφού η Φλαμένγκο είπε τελικά το πολυπόθητο «ναι» και ο Βιτίνιο πλέον προβάρει τα χρώματα του Τριφυλλιού.

Οι Πράσινοι πίεσαν και κατάφεραν να βρουν τη «χρυσή τομή» με την Φλαμένγκο, με τους «γύπες» το βράδυ του Σαββάτου (30/7) να ανάβουν το πράσινο… φως για τη μεταγραφή του 28χρονου μεσοεπιθετικού στους Κυπελλούχους Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – Κλείνει (και) Αργεντίνο winger

Το deal ολοκληρώθηκε σε επαφή που έγινε στο Ρίο ντε Τζανέϊρο ανάμεσα σε υψηλόβαθμα στελέχη της Φλαμένγκο και ανθρώπους που εκπροσωπούν τον Παναθηναϊκό στη Βραζιλία, με τις δύο πλευρές να φτάνουν σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Βιτίνιο.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τα χρήματα που θα δώσουν οι Πράσινοι στους Λατινοαμερικάνους, αλλά ούτε και για το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Βιτίνιο, εάν ενεργοποιήσουν τη συμφωνία οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Ενας παίκτης, που ήθελε σαν… τρελός ο Γιάννης Αλαφούζος στο Τριφύλλι, αφού ο 28χρονος είναι χωρίς αμφιβολία ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Εάν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο και ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Βτιίνιο, ο Παναθηναϊκός θα χτίσει μια πολύ δυνατή τετράδα στις θέσεις των εξτρέμ, όπου υπάρχουν επίσης οι Βέρμπιτς, Αϊτόρ και Παλάσιος.

Πρόκειται για έναν ταχύτατο παίκτη, εξαιρετικό στο ένας με έναν που μπορεί να σκοράρει να πασάρει και να ντριμπλάρει. Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε ότι παρότι χρησιμοποιείται κυρίως ως αριστερό εξτρέμ, μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, αλλά σε ειδικές περιπτώσεις ακόμα και ως σέντερ φορ, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις στον εκάστοτε προπονητή του.

Συνολικά στην καριέρα του έχει 345 συμμετοχές, με 67 γκολ και 56 ασίστ, ενώ η μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο αγγίζει τα 5 εκατ. ευρώ (σ.σ είχε φτάσει τα 8 εκατ. € το 2019).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ