Άρης: Πρώτα η Μακάμπι, μετά οι μεταγραφές

Άρης: Πρώτα η Μακάμπι, μετά οι μεταγραφές

Ο Άρης προετοιμάζεται για τον πρώτο αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον 3ο προκριματικό του Europa Conference League, ενώ παράλληλα τσεκάρει τη μεταγραφική αγορά για ενίσχυση του ρόστερ.

Εβδομάδα Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον Άρη είναι αυτή που ξεκίνησε.

Οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν τη Μακάμπι εκτός έδρας την Πέμπτη (4/8, 20:00) στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Europa Conference League και θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Διαβάστε επίσης: Παίρνει… σκούπα ο Λουτσέσκου – Αυτούς «τελειώνει» από τον ΠΑΟΚ

Οι Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν τη λίστα τους εν όψει των δύο κρίσιμων ευρωπαϊκών τους παιχνιδιών και σε αυτή συμπεριλαμβάνεται το σπουδαίο μεταγραφικό τους απόκτημα, ο Μανού Γκαρθία. Αντιθέτως, ο Ζερβίνιο έμεινε εκτός λόγω ανετοιμότητας.

Αυτοί που θεωρούνται σίγουροι για το ματς με τους Ισραηλινούς είναι οι Κουέστα, Πίρσμαν, Μπράμπετς και Φαμπιάνο στην άμυνα, Νταμπό και Ντουκουρέ στη μεσαία γραμμή, Ιτούρμπε και Μαντσίνι στα άκρα και οι Πάλμα και Γκρέι στην επίθεση.

Παράλληλα, οι άνθρωποι του Άρη τρέχουν και τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Προτεραιότητα για τους Θεσσαλονικείς αποτελεί η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, με το όνομα του Ρίτσεντλι Μπαζούρ να βρίσκεται ψηλά στη λίστα, και ενός σέντερ φορ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ