Παίρνει… σκούπα ο Λουτσέσκου – Αυτούς «τελειώνει» από τον ΠΑΟΚ

Παίρνει… σκούπα ο Λουτσέσκου – Αυτούς «τελειώνει» από τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ θέλει να γυρίσει σελίδα, με τους Ραζβάν Λουτσέσκου και Ζοσέ Μπότο να ψάχνονται για μεταγραφές. Τι γίνεται με τις αποχωρήσεις και την black list του Ρουμάνου.

Ο ταπεινωτικός αποκλεισμός από τη Λέφσκι Σόφιας προκάλεσε «παγωμάρα» στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» εμφανίστηκαν των περιστάσεων, δεν διεκδίκησαν ποτέ την πρόκριση και δίκαια είπαν… αντίο στην τρίτη διασυλλογική διοργάνωση. Ο δικέφαλος του βορρά θέλει να αφήσει πίσω του το πρόωρο ναυάγιο του Europa Conference League, με τους Ραζβάν Λουτσέσκου και Ζοσέ Μπότο να σηκώνουν μανίκια.

Οι δυο άνδρες παραμένουν στις θέσεις τους και μετά τις αλλεπάλληλες συζητήσεις που είχαν, περιμένουν τη μεταγραφική… ώθηση από την πλευρά της διοίκησης.

Διαβάστε επίσης: Ασταμάτητος ο Φούντας: Λύτρωσε Ρούνεϊ και DC United (vid)

Ο Ρουμάνος τεχνικός επιθυμεί την περαιτέρω ενίσχυση του ΠΑΟΚ, αλλά τα πάντα εξαρτώνται από τον Ιβάν Σαββίδη. Οι «ασπρόμαυροι» φέρονται να βάζουν σε πρώτο πλάνο τις αποχωρήσεις-πωλήσεις και εν συνεχεία τις μεταγραφικές… ενέσεις. Για αυτόν τον λόγο άλλωστε και μετά τους Αουγκούστο-Κούρτιτς που βρίσκονται σε δύσκολη θέση, στη λίστα της μεγάλης φυγής φιγουράρουν και οι Ζαμπά, Μουργκ, Τέιλορ. Οι τρεις παίκτες δεν υπολογίζονται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου και είναι πολύ πιθανό να διαβούν την πόρτα της Νέας Μεσημβρίας.

Το κάζο με τη Λέφσκι Σόφιας έχει προκαλέσει κλυδωνισμούς στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να ετοιμάζονται για restart σε όλα τα επίπεδα…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ