Η παρουσίαση του Κορμπεράν – «Ποια παρουσίαση, έχουμε μάχη την Πέμπτη» (pic)

Η παρουσίαση του Κορμπεράν – «Ποια παρουσίαση, έχουμε μάχη την Πέμπτη» (pic)

Η ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά με την ατάκα του Κορμπεράν, που δείχνει ότι ο Ισπανός σκέφτεται μόνο την αναμέτρηση με τους Σλοβάκους και τη βελτίωση του Ολυμπιακού.

Ο Κάρλος Κορμπεράν είναι και επίσημα πλέον προπονητής του Ολυμπιακού, με τον Ισπανό τεχνικό να σηκώνει μανίκια και να πιάνει αμέσως δουλειά.

Ο Ιβηρας προπονητής το απόγευμα της Δευτέρας (1/8) βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη μαζί με τους συνεργάτες του και προπόνησε για πρώτη φορά τους Πειραιώτες.

Διαβάστε επίσης: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού σε Europa και Conference League!

Ο 39χρονος ξεκίνησε τη δουλειά, με στόχο τη βελτίωση της εικόνας της ομάδας του μεγάλου λιμανιού, με τον Ισπανό να έχει στο μυαλό μου μόνο το παιχνίδι που ακολουθεί με την Σλόβαν Μπρατισλάβας (4/8) για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Χαρακτηριστική ήταν η ανάρτηση που έκανε στα social media ο Δ’ Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς και αποδεικνύει περίτρανα ότι ο Ισπανός σκέφτεται μόνο την αναμέτρηση με τους Σλοβάκους και τη βελτίωση της ομάδας.

«Όταν ακούς “Ποιες παρουσιάσεις; Εχουμε σκληρή δουλειά και μάχη την Πέμπτη” καταλαβαίνεις ότι κάτι θα πάει καλά. Πολύ καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Καραπαπάς.

Δείτε την ανάρτησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ