Όταν ο Κορμπεράν συνάντησε τον Ιμπαγάσα: «Πάντα θα θυμάμαι πόσο εύκολο του ήταν»

Όταν ο Κορμπεράν συνάντησε τον Ιμπαγάσα: «Πάντα θα θυμάμαι πόσο εύκολο του ήταν»

Κάρλος Κορμπεράν και Αριέλ Ιμπαγάσα σμίγουν ξανά, αυτή τη φορά υπό την σκέπη του Ολυμπιακού.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Ολυμπιακού, με τον Κάρλος Κορμπεράν να αναλαμβάνει με κάθε επισημότητα τα κλειδιά των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο πρώην τεχνικός της Χάντερσφιλντ θα οδηγήσει τον Ολυμπιακό στην επόμενη μέρα, αρχής γενομένης από τη μάχη του Europa League (4/8) με την Σλόβαν Μπρατισλάβας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Διαβάστε επίσης: Νέο σοκ στον Παναθηναϊκό: Εκτός με Σλάβια και ο Αλεξανδρόπουλος

Από την πρώτη στιγμή, ο Κορμπεράν «κέρδισε» τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και στους «ερυθρολεύκους» θα συναντήσει και έναν παλιό του γνώριμο.

Συγκεκριμένα, ο 39χρονος θα σμίξει ξανά με τον Αριέλ Ιμπαγάσα, με τον οποίο και συνυπήρξαν μαζί στη Βιγιαρεάλ. Ο μεν ως βοηθός του Χουάν Κάρλος Γκαρίδο (2006-2009) και ο δε ως ποδοσφαιριστής του ισπανικού συλλόγου.

Ο Ιμπαγάσα είναι ο προπονητής στη δεύτερη ομάδα των «ερυθρολεύκων» και αναμένεται να βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον Κάρλος Κορμπεράν. Οι δυο τους γνωρίζονται καλά από το «κίτρινο υποβρύχιο», με τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού να συμπεριλαμβάνει τον 45χρονο στην αρθρογραφία του στο The Coaches Voices

Ο 39χρονος είχε βγάλει το… καπέλο στον Αριέλ Ιμπαγάσα, υπογραμμίζοντας πως ήταν ένας από τους παίκτες που τον βοήθησαν να αναπτυχθεί ως προπονητής: «Ήμουν στη Βιγιαρεάλ για έξι σεζόν, οι τρεις εξ αυτών στην πρώτη ομάδα, στο τεχνικό επιτελείο του Χουάν Κάρλος Γκαρίδο.

Από αυτή την εμπειρία θυμάμαι τους εξαιρετικούς παίκτες που με βοήθησαν να αναπτυχθώ με κάθε προπόνηση που έκαναν. Πάντα θα θυμάμαι πόσο εύκολο ήταν για τον Αριέλ Ιμπαγάσα να κοντρολάρει τον ρυθμό στις ασκήσεις. Πώς ο Πίρες άλλαζε μετά βίας την τοποθέτησή του για να βρει μία πάσα», είχε αναφέρει ο Κορμπεράν για τον Ιμπαγάσα.

Η… μοίρα τους έφερε ξανά στο ίδιο στρατόπεδο, με τον νέο τεχνικό του Ολυμπιακού να είναι πανέτοιμος για νέες περιπέτειες και προκλήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ