Χωρίς τον Βίντα η ΑΕΚ για το φιλικό με την Ομόνοια

Χωρίς τον Βίντα η ΑΕΚ για το φιλικό με την Ομόνοια

H AEK θα ταξιδέψει στην Κύπρο για το φιλικό με την Ομόνοια (5/8, 20:00) και ο Ματίας Αλμέιδα έκανε γνωστή την αποστολή από την οποία απουσιάζει ο Βίντα.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια στην Κύπρο (5/8, 20:00) σε φιλικό προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν και ο Ματίας Αλμέιδα έκανε γνωστά τα ονόματα που αποτελούν την αποστολή της ομάδας.

Από αυτήν απουσιάζει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης, Ντομαγκόι Βίντα, για τον οποίο κρίθηκε σκόπιμο να μείνει στην Αθήνα και να συνεχίσει τις προπονήσεις.

Διαβάστε επίσης: Σορεντίνο στο «10»: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ το κλάμα του κόσμου στο ματς με τη Μίλαν»

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή (3/8) προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα. Οι Θεοδόσης Μαχαίρας και Ζίγκα Λάτσι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Κλεμάν Μισελέν. Ο Κώστας Γαλανόπουλος έκανε προγραμματισμένη θεραπεία.

Μετά το τέλος της προπόνησης καταρτίστηκε η αποστολή της ομάδας για το φιλικό της Παρασκευής (5/8) με την Ομόνοια στη Λευκωσία. Στην αποστολή συμμετέχουν οι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μοχαμάντι, Ρότα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Μιτάι, Κορνέζος, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Κοσίδης και Γιούσης.

Η αποστολή της ομάδας αναχωρεί αεροπορικώς αύριο Πέμπτη στις 11.10 για την Κύπρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ