Φορτσάρει για φορ και στόπερ η ΑΕΚ

Φορτσάρει για φορ και στόπερ η ΑΕΚ

Δύο είναι οι μεταγραφικές προτεραιότητες για την ΑΕΚ.

Στο… φουλ παραμένουν οι μεταγραφικές μηχανές στο στρατόπεδο της ΑΕΚ. Η Ένωση έχει προχωρήσει στην απόκτηση τεσσάρων παικτών (Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Βίντα) και φορτσάρει πλέον για τους επόμενους στόχους της.

Ράντεκ Κουχάρσκι και Μπρούνο Άλβες σκανάρουν την αγορά, με τις μεταγραφικές προτεραιότητες της Ένωσης να είναι δυο. Οι «κιτρινόμαυροι» αναζητούν τόσο τον παρτενέρ του Βίντα στο κέντρο της άμυνας, όσο και τον παίκτη που θα «κουμπώσει» με τον Σέρχιο Αραούχο στην επίθεση.

Διαβάστε επίσης: Τι συμβαίνει με τον Κούρτιτς στον ΠΑΟΚ;

Στο θέμα του κεντρικού αμυντικού, οι εξελίξεις δείχνουν να μεταφέρονται για την επόμενη εβδομάδα. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν προχωρήσεις τις επαφές με τους υποψήφιους στόχους, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό για να περιμένουμε κάποιο νέο μέσα στο Σαββατοκύριακο. Η ΑΕΚ ψάχνει τον ιδανικό στόπερ που θα ταιριάξει στο πλευρό του 33χρονου Κροάτη.

Από εκεί και πέρα, ο Ματίας Αλμέιδα έχει ζητήσει εδώ και καιρό έναν επιθετικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Σέρχιο Αραούχο. Ο δικέφαλος φαίνεται πως αναζητά ένα πιο βαρύ και ψηλό φορ και ήδη εξετάζει κάποιες περιπτώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ