«Η Λεχ Πόζναν θέλει τον Καρλίτος»

«Η Λεχ Πόζναν θέλει τον Καρλίτος»

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Πολωνία, ο Καρλίτος βρίσκεται στο στόχαστρο της Λεχ Πόζναν αλλά και ακόμα δύο ομάδων της χώρας.

Πολωνικές «σειρήνες» ηχούν για τον Καρλίτος, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα του SportoweFakty, η Λεχ Πόζναν και άλλες δύο ομάδες ενδιαφέρονται για τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα τονίζεται πως οι πρωταθλητές Πολωνίας θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους έναν παίκτη που έχει ήδη εμπειρία από το ποδόσφαιρο της χώρας, καθώς έχει αγωνιστεί τόσο στη Βίσλα Κρακοβίας όσο και στη Λέγκια Βαρσοβίας.

Διαβάστε επίσης: Κινείται για δεξιό μπακ η ΑΕΚ – Πρόταση για πρώην παίκτη της Νάπολι (vids)

Επιπλέον αναφέρουν πως η Λεχ Πόζναν έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον Ισπανό επιθετικό, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2023.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Η Λεχ Πόζναν ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Καρλίτος! Πάντως έχει συναγωνισμό απ’ την Πολωνία.

Ίσως να είναι απ’ τα μεγαλύτερα μεταγραφικά σίριαλ του καλοκαιριού. Σύμφωνα με το WP η Λεχ Πόζναν θέλει να πάρει τον Καρλίτος ο οποίος έχει δείξει ποιος είναι στην Πολωνία, αγωνιζόμενος με τη Βίσλα Κρακοβίας και τη Λέγκια Βαρσοβίας.

Συνολικά σκόραρε 40 γκολ σε αυτά τα κλαμπ, πριν πάει στην Αραβία. Είναι παίκτης του Παναθηναϊκού αλλά αυτό ίσως αλλάξει σύντομα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η Λεχ Πόζναν ενδιαφέρεται και δεν αποκλείεται να υπάρχουν ήδη επαφές. Είναι πιθανό ο Ισπανός να αποδεχτεί την προσφορά, επειδή τον τελευταίο καιρό δεν είναι βασικός στους Έλληνες και στην Πολωνία πάντα αισθανόταν καλά και θυμάται τις καλές στιγμές που πέρασε.

Το καλό όνομα του Καρλίτος στην Πολωνία, σημαίνει πως δεν είναι μόνο η Λεχ στο παιχνίδι. Άλλα δύο κλαμπ απ’ την Πολωνία προσπαθούν για την απόκτησή του. Όμως φαίνεται πως η Λεχ είναι πιο κοντά, επειδή είναι η πρωταθλήτρια της χώρας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ