Η παρακάμερα της ΑΕΚ από τη νίκη με την Ομόνοια (vid)

Η παρακάμερα της ΑΕΚ από τη νίκη με την Ομόνοια (vid)

Δείτε όσα κατέγραψε η κάμερα της ΠΑΕ ΑΕΚ από τη φιλική νίκη επί της Ομόνοιας και το πάρτι των οπαδών της Ένωσης στις κερκίδες του ΓΣΠ.

Η ΑΕΚ συνέχισε το νικηφόρο σερί στα φιλικά προετοιμασίας με το 2-0 στο ΓΣΠ απέναντι στην Ομόνοια με το εξαιρετικό γκολ του Πινέδα στο πρώτο μέρος και το επίσης πολύ ωραίο γκολ του Μάνταλου στο δεύτερο.

Ωστόσο αυτό που μένει από τη δεύτερη βραδιά της παραμονής της ομάδας στην Λευκωσία, εκτός από την νίκη και την καλή εμφάνιση, ήταν η εκπληκτική παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ και στο ΓΣΠ.

Διαβάστε επίσης: Έρλινγκ Χάαλαντ: Ο νέος βασιλιάς της Premier League είναι εδώ (pics & vids)

Περίπου 3 χιλιάδες οπαδοί της Ένωσης δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και έδωσαν μια πολύ δυνατή ψυχολογική ένεση για παίκτες και τεχνικό τιμ. Ειδικά ο Ματίας Αλμέιδα και οι συνεργάτες του, ήταν εντυπωσιασμένοι από τη παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ και δε το έκρυβαν στις συζητήσεις μέσα στην αποστολή, μετά και το τέλος του αγώνα.

Η παρακάμερα του ΑΕΚ TV με τον Πάρη Βαβουρανάκη ήταν εκεί και κατέγραψε πολλά ενδιαφέροντα στιγμιότυπα απ’ όσα έγιναν το βράδυ της Παρασκευής στο ΓΣΠ της Λευκωσίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ