Εξελίξεις στον Άρη: Μπαίνει στην ΠΑΕ μεγάλο όνομα του real estate

Εξελίξεις στον Άρη: Μπαίνει στην ΠΑΕ μεγάλο όνομα του real estate

Ο Νικόλας Τριμμάτης επιβεβαίωσε πως μπαίνει στην ΠΑΕ Άρης.

Χρόνο με τον χρόνο, ο Άρης ανεβαίνει, αποτελώντας πλέον πόλο έλξης για πολλούς. Ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει γιγαντώσεις τους «κιτρίνους» με τις κινήσεις του και όπως φαίνεται, θα έχει νέο «συμπαίκτη» στην ΠΑΕ.

Το μεγάλο όνομα του real estate, ο Νικόλας Τριμμάτης, δήλωσε έτοιμος να συνδράμει στο εγχείρημα των «κιτρίνων». Ο επιχειρηματίας που έχει πετύχει σπουδαία πράγματα στον τομέα του real estate, επιβεβαίωσε ο ίδιος το γεγονός. Αν και μένει μόνιμα στο Λονδίνο, η αγάπη του για την ελληνική καταγωγή, αλλά και τον Άρη, τον οδηγούν στην… αγκαλιά της ΠΑΕ.

Διαβάστε επίσης: Πού το πάει η Ρόμα του Μουρίνιο… (pics & vids)

«Το ποδόσφαιρο με ενδιαφέρει γενικότερα. Θέλω να βοηθήσω να έχει πολιτιστικό ενδιαφέρον και να μην είναι τόπος ξεσπάσματος. Ξέρετε, στον Άρη υπάρχει ένα μεγαλόπνοο σχέδιο και θα βοηθήσω στην υλοποίησή του.

Η διοίκηση έχει κάνει φιλότιμές προσπάθειες σε όλα τα επίπεδα και αυτές θα ευοδωθούν», τόνισε χαρακτηριστικά στην οικονομική εφημερίδα «Deal». «Θέλουμε το ποδόσφαιρο να είναι μια μέρα έξω με την οικογένεια», συμπλήρωσε, ο επιχειρηματίας.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Νικόλας Τριμμάτης, είχε παρακολουθήσει από τα επίσημα του «Κλεάνθης Βικελίδης» τον επαναληπτικό με την Γκόμελ για τα προκριματικά του Europa Conference League, πλάι φυσικά στον Θόδωρο Καρυπίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ