ΠΑΟΚ: Εκτός για έναν μήνα ο Νάσμπεργκ

ΠΑΟΚ: Εκτός για έναν μήνα ο Νάσμπεργκ

Ο ΠΑΟΚ είδε το νέο του μεταγραφικό απόκτημα, Ιβάν Νάσμπεργκ, να τραυματίζεται με το καλημέρα και αναμένεται να μείνει εκτός για περίπου έναν μήνα

Ο ΠΑΟΚ παρά τον αποκλεισμό του από το Europa Conference Leagu διανύει ένα έντονο καλοκαίρι καθώς έχει αφήσει πίσω  του πλέον την Ευρώπη και στοχεύει στην καλύτερη δυνατή παρουσία του ενόψει Super League.

Έτσι, έχει αρχίσει να κάνει ξεκαθάρισμα στο ρόστερ του αλλά και να κοιτάει νέους παίκτες για την ενίσχυση του. Ένας από αυτούς είναι και ο Ιβάν Νάσμπεργκ ο οποίος μετά από προσπάθεια που έκανε καιρό ο ΠΑΟΚ, έφτασε στη Θεσσαλονίκη και ενσωματώθηκε στο σύνολο του Λουτσέσκου.

Διαβάστε επίσης: Ασύλληπτο γκολ με φάουλ από τον Φετφατζίδη στο Κατάρ (vid)

Όμως ο Νορβηγός στάθηκε πολύ άτυχος καθώς πριν καλά-καλά, προλάβει να συνηθίσει τη νέα του ομάδα θα αναγκαστεί να μείνει εκτός για τουλάχιστον έναν μήνα καθώς υπέστη θλάση πρώτου βαθμού κάτι το οποίο θα στερήσει από τον Ραζβάν Λουτσέσκου τις υπηρεσίες του.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης του «δικέφαλου», ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και αμέσως υποβλήθηκε σε μαγνητική, τα αποτελέσματα της οποίας ήταν δυσσάρεστα καθώς έδειξαν την θλάση πρώτου βαθμού

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ