Ο Χάρι Πότερ σκόραρε κατά της ΑΕΚ, αλλά ο Μάνταλος καθάρισε με δύο γκολ (Pic)

Ο Χάρι Πότερ σκόραρε κατά της ΑΕΚ, αλλά ο Μάνταλος καθάρισε με δύο γκολ (Pic)

Μαγικά στην OPAP Arena, με τον Χάρι Πότερ να... πληγώνει την ΑΕΚ και τον Πέτρο Μάνταλο να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του.

Οι άνθρωποι και οι φίλοι της ΑΕΚ μετρούν αντίστροφα, προκειμένου να μπουν στο νέο τους «σπίτι». Οι εργασίες στην «OPAP Arena» συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς, με τις τελευταίες… πινελιές να μπαίνουν, ώστε η ομάδα να ξεκινήσει να αγωνίζεται στο νέο της γήπεδο το συντομότερο δυνατό.

Την Παρασκευή (12/8) κυκλοφόρησε μια εικόνα στα social media από το γήπεδο της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια, που έγινε άμεσα viral. Σε αυτή την εικόνα από τις πρόβες για τις τελευταίας τεχνολογίας γιγαντοοθόνες φαίνεται πως ο Δικέφαλος επικράτησε με 3-1 του Απόλλωνα Σμύρνης.

Διαβάστε επίσης: Φρέιμπουργκ – Ντόρτμουντ 1-3: Μία γκάφα, τρεις «χρυσές» αλλαγές κι ένα διπλό

Ωστόσο, η… μαγεία κρύβεται στο ποιός ήταν ο σκόρερ της Ελαφράς Ταξιαρχείας. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Χάρι Πότερ, τον διάσημο μάγο που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην τηλεόραση και στο σινεμά.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως ο Χάρι Πότερ δεν ήταν αρκετός για τον Απόλλωνα, αφού ο Πέτρος Μάνταλος βρήκε δίχτυα δις, ενώ ένα τέρμα σημείωσε και ο Στίβεν Τσούμπερ. Σύμφωνα με τη γιγαντοοθόνη της «OPAP Arena» πάντα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ