Φρέιμπουργκ – Ντόρτμουντ 1-3: Μία γκάφα, τρεις «χρυσές» αλλαγές κι ένα διπλό

Φρέιμπουργκ – Ντόρτμουντ 1-3: Μία γκάφα, τρεις «χρυσές» αλλαγές κι ένα διπλό

Το απίθανο λάθος του Φλέκεν στο 77' έδωσε ένα γκολ δώρο στην Ντόρτμουντ που «ξύπνησε» στη συνέχεια και έφυγε τελικά νικήτρια με 3-1 από την έδρα της Φράιμπουργκ. Και τα τρία γκολ από αλλαγές του Τέρζιτς!

Η κάκιστη Ντόρτμουντ των 77 λεπτών, έφυγε θριαμβεύτρια και με το 2Χ2 στο πρωτάθλημα από την έδρα της Φράιμπουργκ! Οι γηπεδούχοι, που προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με τον Γκρέγκοριτς, είχαν βραχυκυκλώσει απόλυτα τους Βεστφαλούς, μέχρι τη στιγμή που ο τερματοφύλακας Φλέκεν έκανε το λάθος που γύρισε τον διακόπτη. Η ομάδα του Τέρζιτς πέτυχε τρία γκολ στο τελευταίο τέταρτο του ματς, όλα από παίκτες που πέρασαν αλλαγή, κι έφυγε με νίκη 3-1 στις αποσκευές της.

Στο πρώτο ημίχρονο η Ντόρτμουντ ήταν πολύ κακή και χωρίς ιδέες στο παιχνίδι της. Στο 35′ οι γηπεδούχοι έπαιξαν κεφαλιές στην περιοχή και με τη δεύτερη ο Γκρέγκοριτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Γκρίφο και Ζάλαϊ είχαν από μία καλή στιγμή για να πετύχουν και δεύτερο γκολ μέχρι το ημίχρονο το οποίο βρήκε τη Φράιμπουργκ να προηγείται δίκαια.

Διαβάστε επίσης: Πωλείται στην Μποταφόγκο ο Τικίνιο – Αναχωρεί για Ρίο ντε Τζανέιρο

Το σκηνικό δεν άλλαξε και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Μέχρι να φτάσουμε στο 77ο λεπτό. Ο Τζέιμι Μπάινο-Γκίτενς που είχε περάσει λίγο νωρίτερα ως αλλαγή, έπιασε ένα σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε μέσα από τα χέρια του τερματοφύλακα και με το πρώτο επαγγελματικό γκολ της καριέρας του ο μικρός έκανε το 1-1.

Η ψυχολογία του ματς άλλαξε πλέον, η Ντόρτμουντ πίεσε πολύ και κατάφερε να φτάσει και στη νίκη με ακόμη δύο αλλαγές του Τέρζιτς να πετυχαίνουν γκολ. Ο Μουκουκό με πλασέ στο 84′ έκανε την ανατροπή και το τελικό 3-1 έγραψε στο 88′ ο Βολφ με ωραίο διαγώνιο σουτ.

Φράιμπουργκ: Φλέκεν, Γκίντερ, Λίνχαρτ, Γκίντερ, Σιλντίγια, Έγκεσταϊν, Χόφλερ, Γκρίφο, Σαλάι, Ντόαν (85′ Κιερέ), Γκρέγκοριτς (74′ Πέντερσεν)

Ντόρτμουντ: Κομπέλ, Μενιέ (46′ Βόλφ), Χούμελς, Σλοτέρμπεργκ, Γκερέρο, Μπέλινγκχαμ, Νταχούντ (76′ Μπραντ), Ρόις, Μάλεν (70′ Μουκόκο), Αζάρ (64′ Mπάινοου-Γκίτενς), Μοντέστ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ