ΠΑΟΚ: Τελευταίο φιλικό με τα βλέμματα στη… πρεμιέρα

ΠΑΟΚ: Τελευταίο φιλικό με τα βλέμματα στη… πρεμιέρα

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει σε τροχιά Superleague καθώς σήμερα (13/8,19:00) αντιμετωπίζει τον Βόλο στη τελευταία φιλική αναμέτρηση πριν από την πρεμιέρα της Superleague

Ο ΠΑΟΚ έχει πλέον στραμμένη την προσοχή του αποκλειστικά εντός Ελλάδας καθώς οι υποχρεώσεις του περιορίζονται στη Superleague και στο κύπελλο Ελλάδας, καθώς δεν κατάφερε να προκριθεί στη συνέχεια του Europa Conference League.

Το ξεκαθάρισμα του ρόστερ προχωράει, η αναζήτηση νέων παικτών δρομολογούνται και η προετοιμασία της ομάδας από τον Ραζβάν Λουτσέσκου έχει πιάσει κόκκινο με στόχο την καλύτερη δυνατή παρουσία στο νέο πρωτάθλημα και την αποφυγή μιας ακόμα κακής πορείας.

Διαβάστε επίσης: Τσέλσι: Ο Μπόλι συνεχίζει από εκεί που το άφησε ο Αμπράμοβιτς (pics, vids)

Οι μέρες που ακολούθησαν του αποκλεισμού από τη Λέφσκι γέμιζαν από το έντονο πρόγραμμα που έθετε στους παίκτες του ο Ρουμάνος τεχνικός με χαρακτηριστικό παράδειγμα να αποτελούν οι διπλές προπονήσεις που έβρισκε κανείς στο χρονοδιάγραμμα της προετοιμασίας.

Στην τελευταία προπόνηση πριν από το σημερινό φιλικό με τον Βόλο στην Τούμπα (13/8, 19:00), κυριάρχησαν οι δοκιμές πάνω στην τακτική ενώ ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν οι Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες καθώς και ο πρόσφατα τραυματισμένος και νέος παίκτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Νάσμπεργκ.

Το παιχνίδι με τον Βόλο είναι το τελευταίο πριν το πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στη φετινή Superleague με τον Παναιτωλικό ( 20/8, 21:45).

Η σημερινή αναμέτρηση θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών για κόσμο και media.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ