«Τσεκάρει Ντιαλό ο Ολυμπιακός» (vids)

«Τσεκάρει Ντιαλό ο Ολυμπιακός» (vids)

Με τον 20χρονο αστέρα, Αμάντ Ντιαλό, για τον οποίο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε δαπανήσει περισσότερα από 20 εκατομμύρια.

Η απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή που θα ενισχύσει την επίθεση του Ολυμπιακού, είναι μια από τις προτεραιότητες του Κάρλος Κορμπεράν.

Μετά την επισημοποίησης της μεταγραφής του Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε, οι Ερυθρόλευκοι έχουν στρέψει την προσοχή τους σε άλλες περιπτώσεις, εξετάζοντας αρκετά ονόματα που κυκλοφορούν στην αγορά.

Διαβάστε επίσης: «Ολυμπιακός και ΑΕΚ για Χατζηδιάκο»

Σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή» ένα από αυτά τα ονόματα είναι αυτό του Αμάντ Ντιαλό. Ο 20χρονος Ιβοριανός εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που εξετάζεται αυτή τη στιγμή από τους Ερυθρόλευκους, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται κάτι…

Στην Αγγλία υποστηρίζουν πως τη δεδομένη στιγμή υπάρχουν πολλές ομάδες που εξετάζουν τον Ντιαλό για τον οποίο η Γιουνάιτεντ δαπάνησε την περασμένη χρονιά περισσότερα από 20 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από την Αταλάντα.

Πιο συγκεκριμένα, οι Άγγλοι αναφέρουν πως οι Μπλάκπουλ, Σάντερλαντ, Άντερλεχτ, Μπεσίκτας, Τράμπζονσπορ και Ολυμπιακός, έχουν στα «ραντάρ» τους τον ποδοσφαιριστή της Γιουνάιτεντ ο οποίος στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν αγωνίστηκε στη Σκωτία με τη Ρέιντζερς, μετρώντας 3 γκολ σε 13 συμμετοχές.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή τον οποίο στη Γιουνάιτεντ τον πιστεύουν σε πολύ μεγάλο βαθμό και για αυτό οι «κόκκινοι διάβολοι» ψάχνουν τρόπο να του δώσουν λεπτά συμμετοχής σε ένα… κανονικό πρωτάθλημα και όχι σε εκείνο με τις ρεζέρβες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ