«Άρης για Διαμαντάκο»

«Άρης για Διαμαντάκο»

Ο Διαμαντάκος έπειτα από δύο όχι και τόσο καλές σεζόν στην Χάιντουκ Σπλιτ ψάχνει μια νέα αρχή στην καριέρα του και αυτή μπορεί να είναι στην Ελλάδα

Ο Δημήτρης Διαμαντάκος έπειτα από δύο σεζόν στην Κροατία για λογαριασμό της Χάιντουκ Σπλιτ, θέλει να κάνει μια νέα αρχή στην καριέρα του και δημοσιεύματα από την Κροατία τον συνδέουν με την Superleague και συγκεκριμένα με τον Άρη.

Ο Άρης Θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω στο φετινό πρωτάθλημα αφού δεν κατάφερε να προκριθεί στο Europa Conference League, και ο Δημήτρης Διαμαντάκος να κάνει μια νέα αρχή στην καριέρα του, καθώς οι πολλοί τραυματισμοί δεν τον άφησαν να δείξει τι αξίζει στην Κροατία.

Διαβάστε επίσης: Λίβερπουλ: Ο Μανέ έφυγε και άφησε πίσω του… συντρίμμια (pics, vids)

Το Κροατικό «germanijak.hr» συνδέει τον 29χρονο Έλληνα με τον Άρη αναφέροντας συγκεκριμένα πως είναι μια από τις ομάδες στις οποίες έχει προταθεί.

Η ομάδα του Μπούργος δεν έχει κλείσει το ρόστερ της καθώς βρίσκεται στην αγορά για περεταίρω ενίσχυση, με τον Έλληνα επιθετικό να είναι μια καλή περίπτωση καθώς πέρα από ταλέντο έχει και εμπειρίες από το εξωτερικό.

Ο Δημήτρης Διαμαντάκος τη περασμένη σεζόν αγωνίστηκε 17 φορές με την Χάιντουκ Σπλιτ σε όλες τις διοργανώσεις και πέτυχε ένα γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ