Άρης: Να κάνει το βήμα παραπάνω στο πρωτάθλημα

Άρης: Να κάνει το βήμα παραπάνω στο πρωτάθλημα

Η ομάδα του Χερμάν Μπούργος οφείλει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένη και να ξεκινήσει με το δεξί το πρωτάθλημα, στο εντός έδρας παιχνίδι (21/8) με τον Λεβαδειακό, ενώ έχει υψηλούς στόχους στη διοργάνωση.

Τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα περίμεναν στον Άρη στο Europa Conference League. Ένας από τους μεγάλους στόχους των κιτρινόμαυρων, για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ήταν να φτάσουν στους ομίλους της διοργάνωσης, όμως, ήρθε ο αποκλεισμός από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Σε καμία περίπτωση, όμως, η αρνητική αυτή εξέλιξη, δεν θα πρέπει να επηρεάσει την πορεία του Άρη για την επίτευξη των υπολοίπων στόχων του, σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Η ομάδα του Μπούργος ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στη Super League, με το εντός έδρας παιχνίδι (21/8) με τον Λεβαδειακό.

Διαβάστε επίσης: Ο Σαββίδης ήρθε στην Ελλάδα για να συμμαζέψει τα… ασυμμάζευτα με Μπότο – Λουτσέσκου

Ένα παιχνίδι «πονηρό», απέναντι σε έναν αντίπαλο που επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία. Ένα παιχνίδι, ουσιαστικά απέναντι στο «άγνωστο». Φυσικά και ο Άρης δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, καθώς η διαφορά δυναμικότητας απέναντι στις δυο ομάδες είναι πολύ μεγάλη.

Δεν θα πρέπει, όμως, σε καμία περίπτωση να υποτιμήσει το συγκεκριμένο παιχνίδι και να πιστέψει ότι θα κερδίσει χωρίς να καταβάλλει προσπάθεια. Ακόμα, το σημαντικό είναι ο Άρης να μην αφήσει να τον επηρεάσει το ψυχολογικό σοκ από τον αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτό, είναι, κάτι που θα πρέπει να μείνει εκτός αποδυτηρίων.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν με το δεξί την διοργάνωση, να δείξουν ότι δικαίως έχουν υψηλούς στόχους. Ο Άρης που κάθε χρόνο παρουσιάζεται και καλύτερος στο πρωτάθλημα, στις τελευταίες δυο διοργανώσεις έχει ξεπεράσει και την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, ενώ πέρσι έχασε στο «νήμα» τη δεύτερη θέση. Απέναντι σε ομάδες που είχαν πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ, τα κατάφερε.

Ο στόχος, στο νέο πρωτάθλημα, είναι να κάτι το βήμα παραπάνω. Να συνεχίσει να κάνει πρωταθλητισμό και να τερματίσει στη δεύτερη θέση. Σε συνδυασμό, βέβαια, με τον αυτονόητο σκοπό της κατάκτησης του κυπέλλου. Το ότι ο Άρης αποκλείστηκε νωρίς από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, δεν σημαίνει ότι θα ρίξει τον πήχη των στόχων του σε ότι αφορά τις εγχώριες.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης της πρεμιέρας με την ομάδα της Λιβαδειάς και η παρουσία του Ζερβίνιο. Ο Ιβοριανός μεσοεπιθετικός έχει ανεβάσει ρυθμούς, έχει επανέλθει στα επιθυμητά επίπεδα από πλευράς ετοιμότητας και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.

«Δίνοντας» ακόμα μια ποιοτική λύση στον Χερμάν Μπούργος. Ενδιαφέρον, έχουν και οι σκέψεις του Αργεντινού τεχνικού για την ενδεκάδα, σ΄ αυτές, όμως, θα αναφερθούμε τις επόμενες μέρες, μετά τις πρώτες δοκιμές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ