Tρία κρούσματα κορωνοϊού στη Λαμία

Tρία κρούσματα κορωνοϊού στη Λαμία

Με κρούσματα κορωνοϊού ξεκίνησε η Λαμία την προετοιμασία της για την πρεμιέρα κόντρα στην ΑΕΚ (20/8).

Με αρκετά… προβλήματα ξεκίνησε την προετοιμασία της η Λαμία για την αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής της Superleague κόντρα στην ΑΕΚ (20/8).

Πιο συγκεκριμένα όπως έκανε γνωστό η ομάδα της Φθιώτιδας τρία μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος βρέθηκαν θετικά στον Covid 19, τα οποία και απομονώθηκαν, ενώ την Τετάρτη θα γίνουν εκ νέου τεστ.

Διαβάστε επίσης: Οι Τούρκοι επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Μοντέρο – «Σε συζητήσεις με τον εκπρόσωπό του» (pics & vid)

Παράλληλα όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι οι Καραμάνος και Μαρμεντίνι ακολούθησαν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Η ενημέρωση της Λαμίας: 

Με πρωινή προπόνηση στη Νέα Άμπλιανη ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας μας την Τρίτη 16/8 εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League το Σάββατο 20/8 στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος” με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Μετά την καθιερωμένη προθέρμανση ακολούθησαν παιχνίδια διατήρησης κατοχής και η προπόνηση ολοκληρώθηκε με παιχνίδια με τη μπάλα σε υπό ομάδες.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Καραμάνος και Marmentini.

Σε καθιερωμένο προληπτικό έλεγχο για τη διασπορά του Covid-19, βρέθηκαν θετικά 3 μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ακολουθείται πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο γι’ αυτούς και αύριο θα πραγματοποιηθούν νέα τεστ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ