Οι Τούρκοι επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Μοντέρο – «Σε συζητήσεις με τον εκπρόσωπό του» (pics & vid)

Οι Τούρκοι επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Μοντέρο – «Σε συζητήσεις με τον εκπρόσωπό του» (pics & vid)

Ο Φρανθίσκο Μοντέρο είναι στο στόχαστρο της ΑΕΚ για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, με τους Τούρκους να κάνουν λόγο για πρόταση της Ένωσης στην Μπεσίκτας.

Η απόκτηση του δεύτερου στόπερ έχει καθυστερήσει χαρακτηριστικά στην ΑΕΚ η οποία φορτσάρει ώστε μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα να κλείσει το συγκεκριμένο κενό στο ρόστερ της. Το όνομα του Φρανθίσμο Μοντέρο της Μπεσίκτας βρίσκεται στο προσκήνιο για την Ένωση, με τους Τούρκους μάλιστα να επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον των «κιτρινόμαυρων» για τον ποδοσφαιριστή.

Ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα κάνουν λόγο για πρόταση της ΑΕΚ ώστε να κάνει δικό της τον Ισπανό στόπερ με τη μορφή δανεισμού και οψιόν για το επόμενο καλοκαίρι. Ο ίδιος ο Μοντέρο από την άλλη, παρουσιάζεται θετικός στην προοπτική της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα αφού θέλει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Διαβάστε επίσης: Να βελτιώσει τα θετικά, να εξαφανίσει τα αρνητικά…

«Η ΑΕΚ φιλοδοξεί να αποκτήσει τον Φρανθίσκο Μοντέρο. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει σε μια ομάδα που θα μπορεί να έχει χρόνο συμμετοχής», αναφέρει το tweet του δημοσιογράφου Χακάν Κουρτ.

«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Μοντέρο και η περίπτωση δανεισμού του είναι στην ατζέντα», αναφέρεται σε άλλο ρεπορτάζ.

«Ο εκπρόσωπος του Μοντέρο βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΑΕΚ για τον δανεισμό του παίκτη για ένα χρόνο», αναφέρει ο έγκυρος ρεπόρτερ της Μπεσίκτας, Ερντενέρ Καρατάς.

Όσο για το ποιος είναι ο Μοντέρο; Πρόκειται για αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό, ύψους 1,85μ. o οποίος αγωνίζεται στην Μπεσίκτας από το 2020, αρχικά ως δανεικός από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Το καλοκαίρι του 2021 η τουρκική ομάδα τον αγόρασε από τους «ροχιμπλάκος» αντί 750.000 ευρώ, αλλά φέτος ο παίκτης θα ήθελε να αποχωρήσει, αν και έχει συμβόλαιο ως το 2025, αφού δεν υπολογίζεται για βασικός.

Ο Μοντέρο μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση ως δεξιός και ως αριστερός στόπερ σε τετράδα ενώ παίζει και σε τριάδα. Στην ΑΕΚ φυσικά γνωρίζει πολύ καλά τον Ντομαγκόι Βίντα με τον οποίο ήταν συμπαίκτες μέχρι και πριν λίγους μήνες. Φέτος αγωνίστηκε για 45 λεπτά στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αλάνιασπορ (3-3) ενώ στο ματς της πρεμιέρας με την Καϊσέρισπορ (1-0) έμεινε στον πάγκο.

Το όνομα του Σεβιγιάνου άσου έχει πέσει στο τραπέζι για την ΑΕΚ τις τελευταίες μέρες, με τον Αλμέιδα να εξετάζει την περίπτωσή του και να δίνει το ΟΚ ώστε να προχωρήσει. Βέβαια ο Μοντέρο δεν είναι ο μοναδικός στόπερ που έχει στη ψηλά στη λίστα της η Ένωση, με τις εξελίξεις στην υπόθεση στόπερ να είναι άμεσες αφού ήδη έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ