Πυροδοτεί… «βόμβα» με Τζουκάνοβιτς ο Αστέρας Τρίπολης (Vids)

Πυροδοτεί… «βόμβα» με Τζουκάνοβιτς ο Αστέρας Τρίπολης (Vids)

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει μια σπουδαία μεταγραφή καθώς ο Έρβιν Τζουκάνοβιτς βρίσκεται μια «ανάσα» από τους Αρκάδες»

Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται μια «ανάσα» από την απόκτηση του Βόσνιου στόπερ, Έρβιν Τζουκάνοβιτς, και ετοιμάζεται με αυτόν τον τρόπο να ταράξει τα «νερά» του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο 35χρονος σέντερ μπακ, βρίσκεται στην Τρίπολη όπου και πέρασε τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και αναμένεται πολύ σύντομα να γίνει παίκτης των «Αρκάδων», προσφέροντας έτσι στην ομάδα του Ηρακλή Μεταξά μια μεγάλη ένεση ποιότητας αλλά και εμπειρίας.

Διαβάστε επίσης: Ουρές στην Κύπρο για τον Ολυμπιακό – Εξαφάνισαν τα εισιτήρια οι οπαδοί του (pics)

Πριν ετοιμάσει τις βαλίτσες του για την Superleague,  είχε πρωταγωνιστήσει σε μεγάλα ευρωπαϊκά σαλόνια, με αυτό της Serie A, να έχει κυρίαρχη θέση στη λίστα. Συγκεκριμένα, έχει φορέσει τις φανέλες σπουδαίων συλλόγων όπως οι, Κιέβο Βερόνα  Σαμπντόρια η Αταλάντα η Ρόμα και η Τζένοα, σημειώνοντας συνολικά στο Ιταλικό πρωτάθλημα 132 συμμετοχές.

Μάλιστα, στην καριέρα του υπήρξε συμπαίκτης με μεγάλα ονόματα όπως οι Τζεκο και Πιάνιτς, ενώ έχει δουλέψει υπό τις οδηγίες μεταξύ άλλων και των Γκασπερίνι και Σπαλέτι.

Ο Τζουκάνοβιτς ξεκίνησε την καριέρα του από την πατρίδα του και τη Ζελέζνιτσαρ. Στη συνέχεια έπαιξε στις  Αούστρια Λουστενάου, Σούλτσμπεργκ, Έρντιγκεν, Ντέντερ, Έουπεν, Κορτράικ και Γάνδη.

Η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του (μέχρι την επόμενη), ήταν όταν πήγε στην Κιέβο Βερόνα με την οποία είχε 29 συμμετοχές, 2 γκολ και 2 ασίστ Έναν χρόνο αργότερα η Κιέβο τον αγόρασε τελικά από την Γάνδη για 1 εκατ. ευρώ .Δεν πέρασε πολύς καιρός και η Σαμπντόρια έδωσε 3,3 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Το επόμενο μεγάλο βήμα ήταν η Ρόμα, με την οποία είχε 10 συμμετοχές, 1 ασίστ, ενώ αγωνίστηκε και στην Αταλάντα 19 φορές. Επόμενη του ομάδα ήταν η Τζένοα όπου είχε 58 συμμετοχές με 1 ασίστ.

Επίσης, είναι διεθνής με την Βοσνία σημειώνοντας 38 συμμετοχές, μάλιστα το πρώτο παιχνίδι που κλήθηκε ήταν απέναντι στην Εθνική Ελλάδας όπου είχε μείνει στον πάγκο.

Τη περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Τουρκία με την Καραγκιουμρούκ, όπου είχε 23 συμμετοχές με ένα γκολ και μια ασίστ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ