Τσόλακ: «Δεν υπήρχε άλλη επιλογή από το να φύγω από τον ΠΑΟΚ – Από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο η Ρέιντζερς»

Τσόλακ: «Δεν υπήρχε άλλη επιλογή από το να φύγω από τον ΠΑΟΚ – Από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο η Ρέιντζερς»

Ο Αντόνιο Τσόλακ μίλησε για την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ και για τη Ρέιντζερς την οποία τοποθέτησε μέσα στους μεγαλύτερους συλλόγους του κόσμου.

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Αντόνιο Τσόλακ στο «SkySports». Ο Κροάτης επιθετικός είναι το πρόσωπο των ημερών στην Σκωτία, με τα τέσσερα γκολ στα τέσσερα τελευταία ματς της Ρέιντζερς, και μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα και τη ζωή στη Γλασκώβη.

Ο Τσόλακ χαρακτήρισε τη Ρέιντζερς μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο ενώ για την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ τόνισε πως δεν υπήρχε πια άλλη επιλογή για εκείνον.

Διαβάστε επίσης: Ο παράγοντας Χουάνγκ για τον Ολυμπιακό, τα εγκώμια και η… «τεχνική Φορτούνη»!

Όσα είπε ο Τσόλακ:

«Είναι όλα υπέροχα εδώ, απολαμβάνω τη Γλασκώβη, ακόμα και όταν βλέπω τους επιθετικούς που είχαν εδώ από την Κροατία (σ.σ εννοεί τους Πρσο και Γέλαβιτς) είμαι περήφανος που είμαι ο διάδοχός τους. Η ομάδα, η πόλη και οι οπαδοί, όλα είναι ένα θαύμα. Ταίριαξα γρήγορα, δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερα».

Για την PSV: «Θέλουμε πάντα να κερδίζουμε, είναι κρίμα που έληξε 2-2. Ήμασταν καλύτεροι, παίξαμε καλά και γι’ αυτό πιστεύω ότι εμείς θα είμαστε αυτοί που θα πανηγυρίσουμε στο Αϊντχόφεν. Θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε αυτή η ομάδα που θα μπει στους ομίλους του Champions League. Είναι ένας μεγάλος στόχος του συλλόγου. Οι περισσότεροι αστειεύονται εδώ μαζί μου και μου λένε να… διορθώσω αυτό που έκανα πέρσι με την Μάλμε και είχαμε αποκλείσει την Ρέιντζερς από το Champions League… αυτό ελπίζω να το καταφέρω».

Για τη μεταγραφή του από τον ΠΑΟΚ στην Ρέιντζερς: «Ο μάνατζέρ μου Ιβάν Γιόλιτς ήταν σε επαφή μαζί τους, εγώ προσωπικά δεν είχα, αλλά ήξερα ότι με ήθελαν. Όλα έπρεπε να γίνουν την κατάλληλη στιγμή. Με τα παιχνίδια που έχω κάνει, με την ποιότητα που έχω, έφτασα εδώ. Μίλησα με τον προπονητή Giovanni van Bronckhorst και τους ανθρώπους του συλλόγου, μου είπαν πόσο με ήθελαν. Για μένα δεν υπήρχε άλλη επιλογή από το να φύγω από τον ΠΑΟΚ και να έρθω εδώ…

Άλλωστε για μένα η Ρέιντζερς είναι από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο. Είναι τιμή μου να παίζω με το νούμερο 9 σε αυτή την ομάδα. Προφανώς δεν ήταν μόνο τα περσινά παιχνίδια που με είχαν δει, αλλά το γεγονός ότι απέδειξα ότι μπορούσα να σκοράρω στο «Άιμπροξ» σίγουρα με βοήθησε. Έκανε καλή εντύπωση».

Για την μέχρι τώρα εικόνα του με την Ρέιντζερς: «Έχω τέσσερα γκολ στα επίσημα παιχνίδια. Τέσσερις φορές πέτυχα από ένα. Στο πρωτάθλημα με Κίλμαρνοκ και Σεντ Τζόνστον. Τα πάω περίφημα, αλλά θέλω να συνεχίσω έτσι, να βοηθάω την ομάδα με παιχνίδια, προσπάθεια και δουλειά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ