Κουλακιώτης: «Δεν είναι για τέταρτος ο ΠΑΟΚ»

Κουλακιώτης: «Δεν είναι για τέταρτος ο ΠΑΟΚ»

Ο Γιώργος Κουλακιώτης έκανε τις προβλέψεις του για τη νέα σεζόν της Super League ενώ αναφέρθηκε και στους επιθετικούς του ΠΑΟΚ.

Ο Γιώργος Κουλακιώτης μίλησε στο «Metropolis 95.5» και σχολίασε τη «μάχη» του πρωταθλήματος και τον φετινό ΠΑΟΚ.

Ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου αναφέρθηκε και στους επιθετικούς των «ασπρόμαυρων» τα τελευταία χρόνια, με αφορμή τα όσα κάνει πλέον ο Τσόλακ με τη φανέλα της Ρέιντζερς.

Διαβάστε επίσης: Για το πρώτο βήμα πρόκρισης κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού ο Ολυμπιακός

Όσα είπε ο Κουλακιώτης:

Για τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών για τον πρωταθλητή: «Πάνω κάτω στο ελληνικό πρωτάθλημα οι διαφορές δεν είναι τεράστιες, όμως υπάρχουν κάποια φαβορί. Συνήθως οι μπουκ πέφτουν μέσα, αλλά πιστεύω να γίνει κάποια έκπληξη. Υπάρχει μεγάλη απόσταση μέχρι το τέλος και καλό είναι να περιμένουμε. Οι μπουκ ξεκινούν με το πιο φυσιολογικό, αλλά δεν νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι τελικά στην 4η θέση. Το ξεκίνημα θα είναι σημαντικό, γι’ αυτό και ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να πάρει τα δύο εντός που έχει.

Εχει πάρει παίκτες ο ΠΑΟΚ. Θα ήταν αφύσικο με τόσους νέους ποδοσφαιριστές να ήταν έτοιμος. Η τελευταία εικόνα που είδαμε δεν ήταν ενθαρρυντική, είδαμε τους νέους παίκτες να μην έχουν καλή εικόνα. Δεν έχουν αποδώσει. Πιστεύω ότι με τις προπονήσεις μετά το ματς με την Λέφσκι δούλεψαν στις προπονήσεις και θα δούμε από το Σάββατο τις πραγματικές τους δυνατότητες. Γιατί με την Λέφσκι δεν είδαμε κάτι».

Για την απόφαση να παραμείνει ο Κούρτιτς: «Θα συμφωνήσω με την απόφαση να μείνει ο Κούρτιτς, αν και τελευταία υπήρχε νευρικότητα από την πλευρά του. Είναι καλός παίκτης, αλλά ίσως αυτό με το συμβόλαιο τον επηρέασε και επηρέασε και άλλους ποδοσφαιριστές. Εμείς θέλουμε τον Κούρτιτς να είναι αφοσιωμένος στο γήπεδο. Είναι πολύ καλός και πρέπει να βοηθήσει και τους υπόλοιπους».

Για την περίπτωση του Τσόλακ: «Χωρίς να τον ξέρω πολύ καλά τον υποστήριζα. Δεν είχε δείξει στην αρχή καλά σημάδια. Θα έλεγα ήταν απογοητευτικός. Δεν ήταν στις φάσεις, δεν έχανε ευκαιρίες. Δεν έφτανε καν στο τέρμα. Εφυγε μετά δανεικός, ξαναγύρισε ίσως να είναι και ψυχολογικό. Ίσως η έλλειψη ενός δεκαριού που θα του έδινε εύκολα γκολ να επηρέασε την απόδοσή του. Εγώ πιστεύω ότι και από τον Άκπομ και από τον Σφιντέρσκι και από τον Τσόλακ έλειπε η ατομική ενέργεια. Είδατε, μπήκε ο Ολιβέιρα αλλαγή με τον Άρη μετά τον τραυματισμό του και έκανε κατευθείαν σουτ, από τον Σφιντέρσκι έξι μήνες δεν είχαμε δει τέτοια ενέργεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ