Ο Καμπιάσο έγινε «hitman» και… έπαιξε πόλεμο!

Ο Καμπιάσο έγινε «hitman» και… έπαιξε πόλεμο!

Ο Αργεντινός παραμένει στην Ελλάδα με την οικογένειά του, εξετάζει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του και διασκέδασε παίζοντας paintball στη Βάρη!

Το όνομα του Εστέμπαν Καμπιάσο έχει επιστρέψει στο προσκήνιο εδώ και λίγες ημέρες. Δεν είναι μυστικό ότι ο Αργεντινός θα ήθελε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό από διαφορετικό πόστο. Με τα σενάρια να τον θέλουν να βρίσκεται στη λίστα των Πειραιωτών, ενόψει των μεγάλων αλλαγών που θα γίνουν φέτος στον σύλλογο και τις οποίες έχει ήδη προαναγγείλει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο «Κούτσου» βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και αρκετές ημέρες, αλλά αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Ο ίδιος έχει αγοράσει σπίτι στη χώρα μας και επί της ουσίας ζει μεταξύ Μιλάνου και Αθήνας, καθώς σχεδόν τον μισό χρόνο τον περνάει στην Ελλάδα και τον άλλον μισό στην Ιταλία, όπου βρίσκεται και η μόνιμη κατοικία του. Με αφορμή τη νέα εν Ελλάδι παρουσία του, ωστόσο, τα σενάρια εντάθηκαν, με τον ίδιο τον Αργεντινό να μην λέει το παραμικρό, να περιμένει και να εξετάζει κάθε πρόταση που έχει στα χέρια του.

Βεβαίως, δεν μένει άπραγος, αλλά φροντίζει να περνάει δημιουργικά τον χρόνο του. Ετσι, την Τρίτη βρέθηκε στη Βάρη και μαζί με φίλους του… έπαιξαν πόλεμο. Μην πάει ο νους σας στο κακό. Ο Κούτσου έπαιξε paintball στον χώρο «Hitmen» στη Βάρη και φρόντισε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους του. Καλώντας τους να δοκιμάσουν την εμπειρία του… χρωμοπολέμου!

https://www.instagram.com/p/BhUeHWHHFKk/?taken-by=cuchucambiasso

Hitmen Paintball Varis

H πιο extreme πίστα paintball της Αθήνας άνοιξε..Πάρε την παρέα σου και ζήστε την απόλυτη περιπέτεια.!

Δημοσιεύτηκε από Hitmen Paintball VARIS στις Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ