Πινέδα: «Φιλοδοξεί να γίνει πρωταθλητής ο Αλμέιδα»

Πινέδα: «Φιλοδοξεί να γίνει πρωταθλητής ο Αλμέιδα»

Ο Ορμπελίν Πινέδα σε νέα συνέντευξη που παραχώρησε σε μέσο της πατρίδας του, μίλησε για το πρώτο διάστημα της παρουσίας του στην ΑΕΚ και για τους στόχους του προπονητή του.

Ο Ορμπελίν Πινέδα παραχώρησε νέα συνέντευξη στο τηλεοπτικό μεξικανικό δίκτυο TUDN, το οποίο βρέθηκε στην Αθήνα και κατέγραψε πλάνα από το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο 26χρονος χαφ αναφέρθηκε στον τρόπο που τον έχουν αγκαλιάσει όλοι στην ΑΕΚ αλλά και τις μικρές δυσκολίες που αντιμετωπίζει στη γλώσσα:

«Εντός του συλλόγου, όλα είναι καλά. Είναι εκπληκτικά. Οι άνθρωποι εδώ είναι πολύ καλοί και προετοιμάζομαι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» της Γιουνάιτεντ: «Κλείνει» τον Κασεμίρο με 70 εκατομμύρια (pic)

Είναι λίγο περίπλοκο, δεν είναι εύκολο, γιατί δεν ξέρω να μιλάω καθόλου ελληνικά και γνωρίζω λίγα αγγλικά. Ξέρω μερικές λέξεις, πως να παρουσιάζω τον εαυτό μου, αλλά όχι περισσότερα. Αυτό σε επηρεάζει λίγο, αλλά η εμπιστοσύνη, η υποστήριξη από την οικογένεια, τους συμπαίκτες και τον σύλλογο τα κάνει όλα πιο εύκολα για να μην έχεις δυσκολίες».

Επιπλέον δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά και στον προπονητή της «Ένωσης», Ματίας Αλμέιδα, για τον οποίο υποστήριξε πως του έχει ξεκαθαρίσει ότι στοχεύει να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.

«Ο Ματίας μου το έχει κάνει ξεκάθαρο. Φιλοδοξεί να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις και να γίνει πρωταθλητής που είναι το κυριότερο. Δουλεύουμε πολύ καλά για να μπορέσουμε να είμαστε όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα».

Τέλος, ο Πινέδα,  δεν έκρυψε το γεγονός ότι είναι πολύ χαρούμενος που παρέμεινε στην Ευρώπη:

«Είμαι ενθουσιασμένος και πολύ χαρούμενος που κυνηγάω τα όνειρά μου . Έκανα μια μεγάλη θυσία για να μπορέσω να μείνω εδώ στην Ευρώπη, να ακολουθήσω το όνειρό μου και τους στόχους που έχω. Να είμαι στην Ευρώπη και να παίζω απέναντι σε καλές ομάδες και διεθνείς ποδοσφαιριστές», σχολίασε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ