«Βόμβα» της Γιουνάιτεντ: «Κλείνει» τον Κασεμίρο με 70 εκατομμύρια (pic)

«Βόμβα» της Γιουνάιτεντ: «Κλείνει» τον Κασεμίρο με 70 εκατομμύρια (pic)

Έτοιμη να πυροδοτήσει «βόμβα» με τον Κασεμίρο είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς όπως αναφέρουν οι Άγγλοι, οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται μια ανάσα από την οριστική συμφωνία.

Κοντά να πυροδοτήσει μια από τις «βόμβες» του καλοκαιριού με την απόκτηση του Κασεμίρο βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα και την «Telegraph», οι «κόκκινοι διάβολοι» ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου αμυντικού χαφ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Διαβάστε επίσης: Χωρίς Αντετοκούνμπο η Εθνική κόντρα στη Γεωργία

Όπως αναφέρεται, η Γιουνάιτεντ προσφέρει κάτι παραπάνω από 70 εκατομμύρια ευρώ για τον έμπειρο χαφ της Βασίλισσας, με τις εξελίξεις να τρέχουν, καθώς όλα δείχνουν ότι το deal δεν θα αργήσει να επιτευχθεί.

Ο Κασεμίρο αναμένεται να έχει συζητήσεις με τον Κάρλο Αντσελότι και να του μιλήσει για την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Μαδρίτη και να μετακομίσει στην Αγγλία, ώστε να δοκιμάσει τις δυνατότητες του στην Premier League.

Εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ο Κασεμίρο θα υπογράψει συμβόλαιο έως το 2026 με ετήσιες απολαβές στα 18 εκατομμύρια ευρώ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ