Καρυπίδης: «Ήρθε η στιγμή να ανεβάσουμε τον πήχη»

Καρυπίδης: «Ήρθε η στιγμή να ανεβάσουμε τον πήχη»

Το σύνθημα για μια επιτυχημένη σεζόν έδωσε ο Θόδωρος Καρυπίδης μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης.

Μήνυμα εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League έστειλε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης.

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη έδωσε το σύνθημα για μια επιτυχημένη σεζόν και ανέφερε πως φέτος είναι η χρονιά στην οποία οι «κίτρινοι» θα πρέπει να ανεβάσουν τον πήχη.

Διαβάστε επίσης: To10.gr σε πάει στο «Κλεάνθης Βικελίδης»: Δέκα εισιτήρια διαρκείας του Άρη – Μπες στη μεγάλη κλήρωση

Αναλυτικά τι δήλωσε του Θόδωρου Καρυπίδη:

«Λίγες ώρες απέμειναν για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος. Όλοι μας έχουμε την προσδοκία ότι φέτος το πρωτάθλημα θα είναι ακόμη πιο ανταγωνιστικό και εύχομαι να είναι το καλύτερο των τελευταίων ετών.

Για τον Άρη μας πιστεύω ότι έφτασε η στιγμή να ανεβάσουμε φέτος τον πήχη. Να κάνουμε το βήμα παραπάνω, να “εξαργυρωθεί” η προσπάθεια, η πρόοδος και η εξέλιξη των προηγούμενων χρόνων. Πιστεύω ότι ωρίμασαν, πλέον, οι συνθήκες.

Θα πω ξανά ότι έχουμε το καλύτερο ρόστερ της σύγχρονης ιστορίας του Άρη, το οποίο είναι ικανό να ανταποκριθεί και να δικαιώσει τις προσδοκίες μας.

Μας ενδιαφέρουν και οι δύο στόχοι στην Ελλάδα. Και θα τους διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Με πίστη, υπομονή και επιμονή. Και φυσικά με την βοήθεια των φιλάθλων μας, τους οποίους θέλουμε κοντά μας περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Έχουμε μεγάλες απαιτήσεις από την ομάδα, αλλά και μια υποχρέωση προς αυτήν: Ο καθένας από το πόστο του να στηρίξει την προσπάθεια μέχρι τέλους. Ιδιαίτερα στις όποιες δυσκολίες εμφανιστούν στον “μαραθώνιο” του νέου πρωταθλήματος.

Στην πρεμιέρα της Κυριακής με αντίπαλο τον Λεβαδειακό είναι αυτονόητοι οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να ξεκινήσουμε με νίκη. Το Κλεάνθης Βικελίδης πρέπει να γεμίσει και ο κόσμος να βοηθήσει την ομάδα να ξεπεράσει τις δυσκολίες που κρύβει κάθε πρεμιέρα, ώστε να κατακτήσουμε την πρώτη μας νίκη.

Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους με υγεία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ