Άρης: «Ποδαρικό» ουσίας και ψυχολογίας

Άρης: «Ποδαρικό» ουσίας και ψυχολογίας

Η ομάδα του Μπούργος θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, με νίκη στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και να αντιστρέψει το κλίμα μετά τον αποκλεισμό από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους άπαντες στον Άρη. Μια αναμέτρηση ιδιαίτερη για την ομάδα του Χερμάν Μπούργος. Όχι μόνο γιατί είναι η πρώτη στο νέο πρωτάθλημα, αλλά και γιατί είναι αυτή που ακολουθεί το δεύτερο παιχνίδι του τρίτου προκριματικού γύρου με την Μακάμπι Τελ Αβίβ και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Η απώλεια ενός από τους μεγάλους στόχους της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, είναι μεγάλη για τον Άρη. Δεν θα πρέπει, όμως, σε καμία περίπτωση να αποτελέσει τροχοπέδη, ενόψει των υπολοίπων στόχων, στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο.

Διαβάστε επίσης: Έφυγαν από τον ΠΑΟΚ και… πυροβολούν: Τσόλακ, Σφιντέρσκι και Άκπομ είναι αυτό που δεν έχει ο Λουτσέσκου (vids)

Αυτός είναι και ο λόγος που είναι πολύ σημαντικό το να ξεκινήσει ο Άρης με νίκη τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα. Νίκη ουσίας, καθώς οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα με αντίπαλο τον Λεβαδειακό στο Κλεάνθης Βικελίδης, θα αποτελέσει «γκέλα» ολκής.

Αλλά και αποτέλεσμα ψυχολογίας, καθώς θα αφήσει πίσω του τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa Conference League. Δεν θα είναι εύκολο το συγκεκριμένο ματς στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Άρη είναι το «άγνωστο» που θα συναντήσει, καθώς δεν έχει δείγματα γραφής από τον αντίπαλο.

Θέμα σύγκρισης, βέβαια, δεν τίθεται και η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες είναι τεράστια. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι οι κιτρινόμαυροι θα πρέπει να υποτιμήσουν τον αντίπαλο τους.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η ενδεκάδα την οποία αναμένεται να παρατάξει στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Χερμάν Μπούργος. Όπως όλα δείχνουν, πάντως, δύσκολα θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές, σε σχέση με την τελευταία αναμέτρηση με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο προπονητής του Άρη δεν έχει ανοίξει, ακόμα, τα χαρτιά του. Είναι, πιθανόν, πάντως, ο Γκαρθία να είναι ένα από τα νέα πρόσωπα, ενώ θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Πάλμα.

Ερωτηματικό, αποτελεί, επίσης και το αν θα δούμε τον Ζερβίνιο στην αποστολή του συγκεκριμένου αγώνα. Ο ποδόσφαιριστής έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του, όμως, για να μπει στην αποστολή, θα πρέπει να μείνει εκτός ένας εκ των άλλων ξένων παικτών.

Αντίθετα, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία των οπαδών του Άρη, στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο αποκλεισμός μπορεί να στενοχώρησε τον κόσμο, που , όμως, ετοιμάζεται να δώσει βροντερό «παρών» στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ