«Μπλόκο» στην οργανωμένη μετακίνηση οπαδών της ΑΕΚ για την πρεμιέρα κόντρα στη Λαμία από την αστυνομία

«Μπλόκο» στην οργανωμένη μετακίνηση οπαδών της ΑΕΚ για την πρεμιέρα κόντρα στη Λαμία από την αστυνομία

Με επίσημη ανακοίνωση η αστυνομία γνωστοποίησε ότι δεν θα επιτρέψει την οργανωμένη μετακίνηση οπαδών της ΑΕΚ για τον αγώνα με τη Λαμία στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Super League.

«Φρένο» έβαλε τελικά η αστυνομία στην οργανωμένη μετακίνηση οπαδών της ΑΕΚ για τον αγώνα με τη Λαμία στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Super League.

Με επίσημη ενημέρωση, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας γνωστοποίησε πως δεν θα επιτρέψει στους οπαδούς της ΑΕΚ να βρεθούν στο ΔΑΚ Λαμίας, μετά από απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» με Ενκουλού ο Άρης

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (Δ.Α.Κ.) Λαμίας, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 – Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., αύριο Σάββατο (20-08-2022) και ώρα 21:30, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE , περιόδου 2022 – 2023, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ