«Βόμβα» με Ενκουλού ο Άρης

«Βόμβα» με Ενκουλού ο Άρης

Ο Άρης είναι κοντά στο να πυροδοτήσει μια ακόμη... βόμβα, αφού βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Καμερουνέζο σέντερ μπακ, Νικολάς Ενκουλού.

Σε μια ακόμη σπουδαία μεταγραφική κίνηση βρίσκεται πολύ κοντά ο Άρης, ο οποίος φαίνεται να βρήκε τον σέντερ μπακ, που θα πλαισιώσει τους Φαμπιάνο και Μπράμπετς στα μετόπισθεν. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Νικολάς Ενκουλού.

Ο 32χρονος Καμερουνέζος άσος έμεινε ελεύθερος από τη Γουότφορντ και οι Θεσσαλονικείς είναι στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων μαζί του, προκειμένου να τον φέρουν στη συμπρωτεύουσα και να τον ντύσουν στα κιτρινόμαυρα.

Διαβάστε επίσης: Η αποστολή της ΑΕΚ για την πρεμιέρα με Λαμία – «Απών» ο Γκατσίνοβιτς (pic)

Πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος ήρθε για πρώτη φορά στην Ευρώπη το 2007 για λογαριασμό της Μονακό. Αρχικά αγωνίστηκε στη δεύτερη ομάδα των Μονεγάσκων και στη συνέχεια προβιβάστηκε στην πρώτη.

Το 2011 μετακόμισε στη Μαρσέιγ έναντι 3.500.000 ευρώ και πέντε χρόνια αργότερα, αφού ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του, πήρε μεταγραφή στη Λιόν. Το καλοκαίρι του 2017 πήγε με τη μορφή δανεισμού στην Τορίνο, όμως μετέπειτα οι Ιταλοί κατέβαλαν το ποσό των 3.500.000 ευρώ για να τον αγοράσουν.

Στην ιταλική ομάδα έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2021, ενώ το Οκτώβριο εκείνης της χρονιάς μετακόμισε στην Αγγλία για λογαριασμό της Γουότφροντ, από την οποία έμεινε ελεύθερος, καταγράφοντας μόλις 3 συμμετοχές, αφού ταλαιπωρήθηκε από έναν σοβαρό τραυματισμό στον οπίσθιο μηριαίο κι έχασε το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο 32χρονος έχει καταγράψει 252 συμμετοχές συνολικά στην καριέρα του, εκ των οποίων είναι όλες σε τρια κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης (Premier League, Ligue 1, Serie A). Επιπλέον, έχει αγωνιστεί σε 72 παιχνίδια με την εθνική Καμερούν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νικολάς Ενκουλού μπορεί να παίξει και σαν αμυντικό χαφ, όμως ως στόπερ έχει καταγράψει τις περισσότερες συμμετοχές στην καριέρα του, αφού αυτή είναι η βασική του θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ