Στόπερ – έκπληξη ο Ολυμπιακός – Αποκάλυψη για επαφές με τη Σεντ-Ετιέν (Vids)

Στόπερ – έκπληξη ο Ολυμπιακός – Αποκάλυψη για επαφές με τη Σεντ-Ετιέν (Vids)

Ο Ολυμπιακός εμφανίζεται να ξεκίνησε επαφές με τη Σεντ-Ετιέν για την απόκτηση του 20χρονου κεντρικού αμυντικού Σαϊντού Σο.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην αγορά για να αποκτήσει (και) κεντρικό αμυνικό. Αριστεροπόδαρο κατά προτίμηση. Ωστόσο, από τη Γαλλία προέκυψε ένα νέο όνομα. Αυτό του Σαϊντού Σο. Ενός παίκτη που δεν έχει τα χαρακτηριστικά που εμφανίζεται να αναζητούν οι Ερυθρόλευκοι, ωστόσο, πρόκειται για έναν εξαιρετικά ταλαντούχο αμυντικό, με εντυπωσιακά σωματικά προσόντα και ταχύτητα. Μόλις 20 ετών. Ας πάρουμε, όμως τα πράγματα από την αρχή.

Οπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας foot224.co, ο Ολυμπιακός έχει ήδη κινήσει διαδικασίες, ώστε να μάθει λεπτομέρειες για τον Σαϊντού Σο. Οπως σημειώνεται, οι Ερυθρόλευκοι έχουν ξεκινήσει συζητήσεις, τόσο με την πλευρά του ποδοσφαιριστή όσο και με τη Σεντ Ετιέν, στην οποία ανήκει ο στόπερ από τη Γουινέα, με σκοπό να φανεί εάν υπάρχει σημείο επαφής και εάν μπορεί να γίνει η μεταγραφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένας δαίμονας από τη Νότια Κορέα μας αναστάτωσε ευχάριστα!

Οπως επισημαίνεται, μάλιστα, η γαλλική ομάδα, η οποία από φέτος αγωνίζεται στη Ligue 2, δεν έχει πρόβλημα να συζητήσει την παραχώρηση του νεαρού κεντρικού αμυντικού της, ο οποίος ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν με 14 συμμετοχές, 2 γκολ και 1 ασίστ, ενώ έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σο, αν και μόλις 20 ετών (04/07/2002), είναι ο βασικός κεντρικός αμυντικός της εθνικής Ανδρών της Γουινέας, έχοντας ήδη 12 επίσημες συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Η αξία του στο transfermarkt έχει καθοριστεί στα 4.000.000 €.

Εχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο Σο, αν και γεννημένος στο Κονάκρι της Γουινέας, εμφανίζεται να έχει γαλλικό διαβατήριο, καθώς οι γονείς του μετανάστευσαν στη Γαλλία όταν ο ίδιος ήταν ακόμη μωρό. Ο ίδιος έμαθε ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Σεντ-Ετιέν, στις οποίες ενταχθηκε το 2016, σε ηλικία 14 ετών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ