Ο μάνατζερ του Μπερνάρντ έρχεται Ελλάδα – Το πόσταρε στο Instagram (pic)

Ο μάνατζερ του Μπερνάρντ έρχεται Ελλάδα – Το πόσταρε στο Instagram (pic)

Στην τελική ευθεία πλέον η μεταγραφή του Μπερνάρντ στον Παναθηναϊκό, με τον ατζέντη του παίκτη να... ενημερώνει μέσα Instagram πως μπαίνει στο αεροπλάνο για Ελλάδα.

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη του Μπερνάρντ στην Ελλάδα, με τον ατζέντη του παίκτη να ανεβάζει πριν από μερικές ώρες στόρι στο Instagram από το αεροδρόμιο, δείχνοντας τον τελικό προορισμό του.

Ο Αντριάνο Σπαντοτο, μάνατζερ του Μπερνάρντ, ανέβασε μια φωτογραφία από αεροδρόμιο στη Βραζιλία και ενημέρωσε πως αναχωρεί και πάλι. Ο λόγος; Όπως ο ίδιος εξηγεί έχει να κάνει με τη δουλειά και αυτό που αφήνει να εννοηθεί είναι πως η συγκεκριμένη δουλειά είναι η μεταγραφή του Μπερνάρντ.

Διαβάστε επίσης: Άρης: «Πετάει» για Ελλάδα ο Ενκουλού

Όπως θα δείτε στη φωτογραφία, ο Σπαντότο έχει βάλει τη σημαία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και δίπλα τη σημαία της Ελλάδας, αποκαλύπτοντας επί της ουσίας πως ο τελικός προορισμός του ταξιδιού του είναι η Ελλάδα.

Και πιθανότατα μαζί του θα βρίσκεται και ο 30χρονος μέσος, προκειμένου να μπει σε φάση υπογραφών η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και να ανακοινωθεί από την πράσινη ΠΑΕ.

Δείτε το ποστάρισμα του ατζέντη του Μπερνάρντ, στο οποίο αναφέρει:

«Δεν πρόλαβα να γυρίσω στην Βραζιλία και αναχωρώ ξανά. Δεν θα είχα τύχη και χωρίς τον Θεό και η δουλειά είναι πολλή (σ.σ. ακολουθεί μια σημαία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και μια ελληνική)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ