Ακούστηκε για Παναθηναϊκό και μένει ελεύθερος από τη Σπόρτινγκ ο Σλιμανί

Ακούστηκε για Παναθηναϊκό και μένει ελεύθερος από τη Σπόρτινγκ ο Σλιμανί

Ο Σλιμανί ο οποίος είχε ακουστεί για τον Παναθηναϊκό ήρθε σε συμφωνία με την Σπόρτινγκ Λισαβώνας για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους

Ο Σλιμανί είχε απασχολήσει έντονα τη μεταγραφική επικαιρότητα του Παναθηναϊκού καθώς το όνομα του είχε ακουστεί για τους «πράσινους» οι οποίοι εν τέλει κατέληξαν στον Σποράρ τον οποίο και απέκτησαν.

Ο Αλγερινός επιθετικός συμφώνησε ε την πρώην πλέον ομάδα του για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του και αποτελώντας παρελθόν από τη Σπόρτινγκ Λισαβώνας βγαίνει ξανά στην αγορά για την εύρεση του επόμενου σταθμού της καριέρας του.

Διαβάστε επίσης: Ο μάνατζερ του Μπερνάρντ έρχεται Ελλάδα – Το πόσταρε στο Instagram (pic)

Στις δύο θητείες(2016-18, 2022) του με τους «αετούς» πραγματοποίησε 123 συμμετοχές σημειώνοντας 63 γκολ ενώ τη περασμένη σεζόν όπου αγωνίστηκε σε Λυών και Σπόρτινγκ Λισαβώνας είχε 28 συμμετοχές με οκτώ γκολ και δύο ασίστ.

Ο 34χρονος επιθετικός έχει να επιδείξει ένα βαρύ βιογραφικό καθώς στην καριέρα του έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων για τις Λέστερ, Νιουκάστλ, Φενέρμπαχτσε και Μονακό.

Πλέον μένει να φανεί ποιος θα είναι ο σύλλογος στον οποίο θα συνεχίσει να παρουσιάζει την ποιότητα και το ταλέντο του στο σκοράρισμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ