Με Ζερβίνιο κόντρα στον Λεβαδειακό ο Άρης

Με Ζερβίνιο κόντρα στον Λεβαδειακό ο Άρης

Ο Άρης ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στη Super League κόντρα στον Λεβαδειακό (21/8) με τον Ζερβίνιο να μπαίνει για πρώτη φορά στην αποστολή της ομάδας.

Ο προπονητής του Άρη, Χερμάν Μπούργος, δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή της ομάδας για την αυριανή (21/8) πρεμιέρα στη Super League κόντρα στον Λεβαδειακό, για πρώτη φορά τον Ζερβίνιο, ενώ εκτός έμεινε ο Χουάν Ιτούρμπε.

Αναλυτικά η ΠΑΕ Άρης αναφέρει:

«Νέα χρονιά, νέο ξεκίνημα… Ο Άρης κάνει ποδαρικό στο πρωτάθλημα της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 με αντίπαλο τον Λεβαδειακό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Διαβάστε επίσης: Κριστιάν Κουαμέ, ο κύριος 19.500.000 €, η «έκρηξη» και ο Ολυμπιακός (Vids)

Το πρώτο μας ραντεβού είναι αύριο το βράδυ (21/08) στις 20:30. Η ομάδα μας είναι έτοιμη να μπει με το «δεξί» στον… μαραθώνιο του νέου πρωταθλήματος και θα κάνει τα πάντα για να κατακτήσει την πρώτη νίκη.

Στην αυριανή πρεμιέρα «παίζουμε» μπάλα μαζί. Ομάδα και κόσμος. Ο παλμός του γεμάτου γηπέδου θα δώσει στους ποδοσφαιριστές την έξτρα ώθηση που χρειάζονται σε κάθε πρεμιέρα για να έρθει η νίκη. Μαζί θα «παίξουμε», μαζί θα κερδίσουμε!

Vamos!

Η αποστολή του αυριανού αγώνα:

Η προετοιμασία της ομάδας μας ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα με την προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Η πρώτη αποστολή της νέας σεζόν αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Fabiano Leismann, Brabec, Manu Garcia, Mateo Garcia, Gervinho, Mancini, Doukoure, Gray, Dabo, Camacho, M’Bakata, Diop Gueye, Moses Odubajo, Luis Palma, Peersman, Mazikou, Χατζηιωάννου, Τανούλης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Iturbe, Hajrovic, Μαρμαρίδης, Σγούρος, Καρακασίδης, Παναγίδης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ