ΑΕΚ: Στη Ριζούπολη κόντρα σε Βόλο και ΠΑΣ

ΑΕΚ: Στη Ριζούπολη κόντρα σε Βόλο και ΠΑΣ

Στη Ριζούπολη και όχι στην OPAP Arena, θα διεξαχθούν τα δύο πρώτα εντός έδρας παιχνίδια της ΑΕΚ για τη φετινή σεζόν, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας έκριναν ότι το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας δεν είναι ακόμα έτοιμο για να... υποδεχτεί αγώνα.

Υπομονή θα πρέπει να κάνει ολόκληρος ο οργανισμός της ΑΕΚ για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια…

Παρότι η OPAP Arena βρίσκεται στα τελειώματα της, με τα έργα να έχουν φτάσει εδώ και καιρό στο τελικό στάδιο, οι άνθρωποι της ΑΕΚ έκριναν ότι το γήπεδο δεν είναι ακόμα σε θέση για να φιλοξενήσει κάποια αναμέτρηση.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Η μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη σε πρεμιέρα από το 1986

Όπως ενημέρωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, η «Αγιά Σοφιά» δεν θα είναι η έδρα της Ένωσης στα δύο πρώτα εντός έδρας παιχνίδια της σεζόν και έτσι οι αγώνες απέναντι σε Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα θα διεξαχθούν στη Ριζούπολη, με τις διαδικασίες για να δηλωθεί το συγκεκριμένο γήπεδο ως έδρα να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Ο τραγικός αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ δεν άφησε πολλά περιθώρια στους «κιτρινόμαυρους», ενώ το «Σεραφείδειο» δεν γινόταν να προχωρήσει λόγω της μικρής χωρητικότητας του.

Έτσι, αφού στην ΑΕΚ ανέλυσαν όλα τα ενδεχόμενα, επέλεξαν τη Ριζούπολη, με την είσοδο στην OPAP Arena να παίρνει παράταση για την 6η αγωνιστική, (1 ή 2 Οκτωβρίου), στην αναμέτρηση απέναντι στον Ιωνικό.

Ακόμα και στο ματς με τον Ιωνικό, το νέο γήπεδο δεν θα βρίσκεται στο 100% της λειτουργικότητας του, ωστόσο θα είναι σε θέση να φιλοξενήσει έναν αγώνα και μια τέτοια ιστορική περίσταση για τον σύλλογο.

Όσον αφορά τη Ριζούπολη, η ΑΕΚ θα ανακοινώσει τις προϋποθέσεις για την είσοδο στο γήπεδο έως την Τρίτη, καθώς θα πρέπει να βρεθεί λύση, από τη στιγμή που το γήπεδο έχει μικρότερη χωρητικότητα από τα διαρκείας που έχουν διατεθεί…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ