ΑΕΚ: Η επιστροφή Γκατσίνοβιτς, η ενίσχυση που περιμένει ο Αλμέιδα και ο Ελίασον

ΑΕΚ: Η επιστροφή Γκατσίνοβιτς, η ενίσχυση που περιμένει ο Αλμέιδα και ο Ελίασον

Με την προετοιμασία για το ερχόμενο ματς με τον Βόλο να ξεκινάει σιγά σιγά, οι άνθρωποι της ΑΕΚ αναμένουν την επιστροφή του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ενώ στο κάδρο υπάρχουν και οι μεταγραφές που περιμένει ο Αλμέιδα. Τα δεδομένα με Ελίασον.

Η ΑΕΚ μπορεί να μπήκε με το… δεξί στη νέα σεζόν της Superleague, αφού επικράτησε άνετα της Λαμίας στην πρεμιέρα (0-3), όμως κανείς δεν μένει σε αυτό, με τον Ματίας Αλμέιδα να τονίζει ότι η συνέχεια είναι πολύ πιο απαιτητική.

Ο Αργεντινός τεχνικός περιμένει βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι, αρχής γενομένης από αυτό της 2ης αγωνιστικής με τον Βόλο στη Ριζούπολη. Ο Αλμέιδα περιμένει να δει αν θα μπορεί να υπολογίζει τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε και τον άφησε εκτός στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς. Σίγουρα πάντως, διαθέσιμος για την ερχόμενη αναμέτρηση θα είναι ο Αρόλντ Μουκουντί.

Διαβάστε επίσης: Ανακοίνωσε την παραχώρηση του Μπερνάρντ στον Παναθηναϊκό η Σαρίγια

Παράλληλα, η Ένωση προσπαθεί να κλείσει τα μέτωπα για σέντερ φορ και ακραίο, ενώ ενδέχεται να γίνει και μια έξτρα κίνηση προς το φινάλε. Όσον αφορά τη θέση του ακραίου, δεν αποκλείεται να επανέλθει στο προσκήνιο ο Νίκλας Ελίασον.

Ο Σουηδός άσος ήταν εκτός αποστολής στο τελευταίο παιχνίδι της Νιμ στη Ligue 2 και γενικότερα τον τελευταίο καιρό παίρνει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής, με τους Γάλλους να αναφέρουν ότι είναι υπό παραχώρηση και η Νιμ αξιώνει περί τα 2 εκατ. ευρώ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ