Ο Λουτσέσκου «φώναξε» στον Μπότο ότι θέλει «10άρι»

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου έστειλε για ακόμη μια φορά «μήνυμα» στον Ζοσέ Μπότο...

Αν και δεν εντυπωσίασε, αλλά αντιθέτως, προβλημάτισε, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ξεκινήσει με το… δεξί τις υποχρεώσεις του στη φετινή Super League, επικρατώντας του Παναιτωλικού στην Τούμπα με 1-0 στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής.

Ο Δικέφαλος του Βορρά παρουσίασε αρκετά προβλήματα στον επιθετικό τομέα, καθώς πέρα από τον Νάρεϊ ο οποίος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, οι ποδοσφαιριστές του Λουτσέσκου δεν είχαν την απαραίτητη δημιουργικότητα που θα ήθελε ο Ρουμάνος.

Διαβάστε επίσης: Ένα ντέρμπι που τα έχει όλα… (vids)

Και για αυτό ο κόουτς του ΠΑΟΚ «φώναξε» ξανά στον Ζοσέ Μπότο την ανάγκη να αποκτηθεί ένας επιτελικός μέσος ο οποίος θα εγκυμονεί κινδύνους στις αντίπαλες άμυνες.

Ο Λουτσέσκου μίλησε μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό για την απαραίτητη βελτίωση που χρειάζεται η ομάδα του, αλλά και για το πρόβλημα στη δημιουργία, στέλνοντας έτσι το «μήνυμα» του προς τον Μπότο και τη διοίκηση.

Φυσικά ο Ρουμάνος περιμένει πλέον ανταπόκριση και την προσθήκη ενός «10αριού» ο οποίος θα φέρει αυτή τη… νότα δημιουργίας που ψάχνει ο Λουτσέσκου τη δεδομένη στιγμή…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από