Το τρολάρισμα του Τσακαλώτου στην κυβέρνηση με… ΠΑΟΚ και Τζον Κόρφα

Το τρολάρισμα του Τσακαλώτου στην κυβέρνηση με… ΠΑΟΚ και Τζον Κόρφα

Φλεγματικό σχόλιο από τον υπουργό Οικονομικών επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο βρήκε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος για να τρολάρει την κυβέρνηση που «πανηγυρίζει για την έξοδο της Ελλάδας από τα μνημόνια», θέλοντας να δείξει πως δεν έχει σχέση η Νέα Δημοκρατία με αυτό, αλλά είναι έργο ΣΥΡΙΖΑ.

Έτσι λοιπόν, ο Υπουργός Οικονομικός επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποίησε τα γενέθλια του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα Τζον Κόρφα για να τρολάρει την Κυβέρνηση.

Στην ανάρτησή του έγραψε λοιπόν:

«Σαν σήμερα γεννιέται ο Τζον Κόρφας, ένας από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες του ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ περήφανος για αυτό μας το κατόρθωμα, τόσο προσωπικά όσο και συλλογικά» ξεκινάει την ανάρτησή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Οικονομικών και να προσθέσει αμέσως μετά εξηγώντας τον λόγο της ανάρτησής του:

«Τι εννοείτε ότι εγώ δεν είχα καμία σχέση με αυτό; Εδώ ο Μητσοτάκης χθες πανηγύρισε με διάγγελμα για την έξοδο από την ενισχυμένη εποπτεία που οφείλεται σε όσα κάναμε εμείς πριν 4 χρόνια και ήταν συμφωνημένη από τότε. Μάλιστα τότε μας κατηγορούσε! Τουλάχιστον εγώ, για την γέννηση του Κόρφα δεν είχα βγάλει κουβέντα…».

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος κλείνει την ανάρτησή του με δύο υστερόγραφα – πολιτικά σχόλια:

«ΥΓ1 Για να μην με πείτε κακό άνθρωπο, θα πω ένα μπράβο στην ΝΔ που κατάφεραν να μην εκτροχιάσουν (ακόμα) αυτό που εμείς δρομολογήσαμε.

ΥΓ2 Είναι προφανές ότι αποκλείω το ενδεχόμενο το διάγγελμα να έγινε για να αποπροσανατολίσει από το… έλλασον θέμα των παρακολουθήσεων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ