Όταν ο Ματιέ σκόραρε με κεφαλιά 9 χρόνια πριν (vid)

Όταν ο Ματιέ σκόραρε με κεφαλιά 9 χρόνια πριν (vid)

Η πρώτη φορά που είχε σκοράρει με κεφαλιά ο Ματιέ Βαλμπουενά...

Ο Ματιέ Βαλμπουενά σκόραρε με κεφαλιά στον χθεσινό αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την πρεμιέρα της Superleague.

Ο, ύψους 1,67 μ., Γάλλος σταρ δεν σκοράρει, όπως είναι λογικό, συχνά με κεφαλιά. Για την ακρίβεια, είναι μόλις η πρώτη φορά σε επίσημο ματς που το καταφέρνει αυτό, ενώ είναι η δεύτερη φορά συνολικά στην καριέρα του.

Πριν από 9 χρόνια, σε ένα φιλικό της Γαλλίας με τη Γερμανία, ο Βαλμπουενα είχε σκοράρει ξανά με κεφαλιά ανοίγοντας το σκορ για τους «τρικολόρ», οι οποίοι όμως έχασαν με 2-1 μέσα στο Παρίσι.

Ο Βαλμπουενά, μιλώντας στην Cosmote μετά τη λήξη του Ολυμπιακός – ΠΑΣ, ανέφερε:

«ήταν πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη. Έχουμε καινούριο προπονητή, καινούρια ενδεκάδα. Ήταν σημαντικό να ξεκινήσουμε με καλό τρόπο το πρωτάθλημα. Παίξαμε με παθός και θέληση κι έτσι καταφέραμε να κερδίσουμε».

«Νομίζω ότι γίνεται δουλειά. Εχουμε καινούριο προπονητή που προσπαθεί να δείξει τις ιδέες του και εμείς προσπαθούμε να τις αφομοιώσουμε. Σήμερα (σ.σ. χθες) έπαιξαν νέοι παίκτες και έδειξαν καλή εικόνα. Είμαστε σε καλό δρόμο. Είναι σημαντικό να προετοιμάσουμε το παιχνίδι της Πέμπτης (σ.σ. με τον Απόλλωνα Λεμεσού) και θέλουμε να συνεχίσουμε δείχνοντας βελτίωση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ