Παναθηναϊκός: Κοντά σε «οχτάρι» για… backup του Τσέριν – Στηρίζει τον Σλοβένο ο Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Κοντά σε «οχτάρι» για… backup του Τσέριν – Στηρίζει τον Σλοβένο ο Γιοβάνοβιτς

Ο Άνταμ Τσέριν θα παραμείνει το ένα βασικό χαφ του Παναθηναϊκού και οι πράσινοι κοιτάζουν την αγορά για παίκτη που θα τον συμπληρώνει.

Η άφιξη του Μπερνάρντ στην Ελλάδα το μεσημέρι της Τρίτης είναι το θέμα που καλύπτει όλη την επικαιρότητα του Παναθηναϊκού, αλλά και του ενδιαφέροντος των οπαδών. Ο κόσμος ζει μέρες από το… παρελθόν με την άφιξη του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ, ο οποίος ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα του «Απόστολος Νικολαΐδης» και θα λάβει την πρώτη αποθέωση στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Η απόκτηση του Βραζιλιάνου δεν ολοκληρώνει τις μεταγραφές για τον Παναθηναϊκό. Αντίθετα, δεν αποκλείεται βάσει των όσων είπε ο Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος του αγώνα με τον Ιωνικό να προχωρήσουν οι «πράσινοι» σε περισσότερες της μίας μεταγραφές.

«Γίνεται προσπάθεια από τη διοίκηση να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας. Προσπαθούμε να κάνουμε κι άλλες προσθήκες για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί στη διάρκεια του πρωταθλήματος», είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού. Χρησιμοποιώντας πληθυντικό. Κάτι που δείχνει πως ο Παναθηναϊκός τουλάχιστον συζητά με αρκετούς, δίχως να είναι ξεκάθαρο πόσους θα πάρει.

Διαβάστε επίσης: «Δανεικός από τον Παναθηναϊκό στον Λεβαδειακό ο Τόρο»

Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι πως θα πάρει ένα «οχτάρι». Έναν παίκτη, δηλαδή, που θα αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και θα είναι καλός και οργανωτικά και όσον αφορά την αμυντική του συμπεριφορά. Ωστόσο αυτός ο παίκτης δεν θα έρθει για να πάρει φανέλα βασικού, αλλά θα ξεκινήσει ως εφεδρική λύση.

Στον κόσμο έχει ανοίξει η… όρεξη με τις φετινές κινήσεις του Παναθηναϊκού και ιδιαίτερα με την απόκτηση του Μπερνάρντ, που αποτελεί έναν αληθινό σούπερ σταρ και μια μεταγραφή από… άλλες εποχές. Λογικό είναι οι οπαδοί να ζητούν μεγάλα ονόματα, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει πάρει ήδη Μπερνάρντ, Βέρμπιτς, Σπόραρ, Μάγκνουσον. Παίκτες δηλαδή από το πάνω ράφι της αγοράς.

Όχι πως αν βρεθεί κάποια ευκαιρία με παίκτη – όνομα δεν θα προσπαθήσουν να την εκμεταλλευτούν οι «πράσινοι», αλλά αυτή τη στιγμή για το «οχτάρι» οι πληροφορίες του «10» είναι ξεκάθαρες: ο Παναθηναϊκός κοιτάζει για λύσεις όχι τόσο «φανταχτερές» τουλάχιστον όσον αφορά τις εντυπώσεις, καθώς ο Γιοβάνοβιτς είναι… ξετρελαμένος με τον Τσέριν και όσα δίνει στο γήπεδο. Και όχι άδικα, αν κρίνουμε από την εικόνα του Σλοβένου στο ματς με τον Ιωνικό.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού στηρίζει πάρα πολύ τον Σλοβένο και τον θεωρεί ήδη βασικότατο ποδοσφαιριστή της ομάδας. Με λίγα λόγια, η βασική τριάδα στα χαφ από κάποιο σημείο και μετά θα είναι οι Ρούμπεν – Τσέριν – Μπερνάρντ. Κι επειδή τον Γιοβάνοβιτς τον ξέρουμε πια αρκετά καλά, ξέρουμε και πως το rotation είναι σχεδόν… ανύπαρκτο. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που δεν θα έχει μεσοβδόμαδα παιχνίδια. Άρα θα υπάρχουν οι Αλεξανδρόπουλος και Κουρμπέλης (αν δεν πουληθεί κάποιος), συν ο επόμενος που αναμένεται να έρθει.

Οι «πράσινοι» λοιπόν κοιτάζουν την αγορά, είναι σε επαφές με παίκτες, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως υπάρχουν ήδη δύο περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει: μία από την Ιβηρική αγορά και μία από την Σκανδιναβική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ