Ο Μπερνάρντ, ο «τρομερός» Τσέριν και η ποδοσφαιρική ευφυία του Σπόραρ

Ο Μπερνάρντ, ο «τρομερός» Τσέριν και η ποδοσφαιρική ευφυία του Σπόραρ

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τη σεζόν όπως έπρεπε. Με ενθουσιασμό, νίκη, μια τεράστια μεταγραφή και αποτελεσματικότητα των νέων παικτών.

Ήταν μια βραδιά που «έφτιαξε» ακόμα περισσότερο τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Και είναι άκρως σημαντικό αυτό. Να διατηρηθεί δηλαδή αυτή η χημεία που υπάρχει μεταξύ του κόσμου και του ποδοσφαιρικού τμήματος. Να συνεχίσει από εκεί που… τελείωσε πέρσι. Όπως ακριβώς συνέβη και με τη σεζόν στην Ελλάδα.

Με πέναλτι του Αϊτόρ τελείωσε πέρσι και νίκη 1-0 απέναντι στον ΠΑΟΚ. Μάιο για το Κύπελλο. Με πέναλτι του Αϊτόρ ξεκίνησε και φέτος και νίκη απέναντι στον Ιωνικό. Αύγουστο για το πρωτάθλημα. Με τον Ισπανό να… τρολάρει κόσμο, αφού επέλεξε να πανηγυρίσει με τον ίδιο τρόπο που το έκανε και πέρσι στον τελικό και να γελάει…

Η επιλογή του Παναθηναϊκού να ανακοινώσει την απόκτηση του Μπερνάρντ λίγο πριν την πρώτη σέντρα της χρονιάς ήταν από… άλλες εποχές. Όπως ακριβώς και αυτή καθ’ αυτή η μεταγραφή, με τον Βραζιλιάνο να αναμένεται στην Ελλάδα την Τρίτη ώστε να τον δει από κοντά και ο κόσμος που αδημονεί. Και αδημονούσε από την πρώτη στιγμή, από τις 10 Αυγούστου, όταν to10.gr αποκάλυπτε πως ο Παναθηναϊκός ρίχνει τη… ρουκέτα με τον Βραζιλιάνο.

Διαβάστε επίσης: Γιοβάνοβιτς: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών – Θα κάνουμε κι άλλες προσθήκες»

Ο Γιοβάνοβιτς θα έχει πλέον Μπερνάρντ, Παλάσιος, Αϊτόρ, Βέρμπιτς, Σπόραρ, σε μια μεσοεπιθετική γραμμή για πολλά… γούστα. Ήδη η διάθεση με την οποία ξεκίνησαν οι δύο πλάγιοι και ο Σλοβένος επιθετικός είναι εικόνα από τα… προσεχώς. Θα δούμε ωραία πράγματα από τον Παναθηναϊκό.

Και όχι μόνο απ’ αυτούς. Ο Τσέριν στο ματς με τον Ιωνικό ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου. Ένας πολύ σύγχρονος χαφ, που πατούσε σε όλο το γήπεδο, ένας box to box που μπορεί να δώσει πολλές λύσεις. Αποδείχτηκε περίτρανα γιατί ο Παναθηναϊκός έδωσε 700.000 ευρώ για να τον αγοράσει. Έχοντας, φυσικά, και τη σιγουριά που μπορεί να νιώθει όποιος παίζει δίπλα στο… κομπιούτερ που λέγεται Ρούμπεν. Για ακόμα μια φορά ο Ισπανός ήταν απροσπέλαστος.

Εκεί που θέλω να σταθώ περισσότερο είναι στον Σπόραρ. Μπορεί να μη σκόραρε, μπορεί να έχασε ευκαιρίες, όμως τον Σλοβένο μην τον… φοβάστε. Γενικά επιθετικό που βρίσκεται τόσο πολύ μέσα στις φάσεις και που απασχολεί συνεχώς την αντίπαλη άμυνα δεν είναι να τον φοβάσαι. Είναι μπαλαδόρος, έχει άριστες κινήσεις χωρίς την μπάλα, παίρνει τις θέσεις που χρειάζεται ώστε να τον… ταΐζουν οι συμπαίκτες του.

Και στο τέλος της βραδιάς, είναι εκείνος που επί της ουσίας πήρε το ματς. Με την υπέροχη ενέργειά του στη φάση που κερδίζει το πέναλτι. Μια ενέργεια που δείχνει ποδοσφαιρική ευφυία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ