Περικοπές ο Ιβάν στον ΠΑΟΚ

Περικοπές ο Ιβάν στον ΠΑΟΚ

Το ταμείο είναι μείον στον ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης... κόβει τα αεροπλάνα και στέλνει τις ομάδες των τμημάτων υποδομής με πούλμαν στα εκτός έδρας ματς.

Έκανε μεγάλη ζημιά ο φετινός αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από την Ευρώπη. Ιούλιο μήνα ο «δικέφαλος» είδε το τρένο του Europa Conference League να χάνεται από την άσημη Λέφσκι Σόφιας και μπήκε σε διαδικασία εσωστρέφειας από πολύ νωρίς. Ο κόσμος γκρινιάζει και δικαιολογημένα, ο Λουτσέσκου και ο Μπότο βρέθηκαν σε δύσκολη θέση και πλέον αποτελεί μονόδρομο για τον ΠΑΟΚ μια καλή εκκίνηση στο πρωτάθλημα προκειμένου να διορθώσει το κλίμα.

Δεν είναι όμως μόνο το αγωνιστικό. Η ζημιά ήταν μεγάλη και στα οικονομικά της ΠΑΕ. Το άφησε να εννοηθεί ο Ιβάν Σαββίδης στην κουβέντα που έκανε μέσω Skype με τον Λουτσέσκου, τον Μπότο και άλλα στελέχη της ΠΑΕ. «Το φετινό έλλειμα είναι μεγάλο», είπε μεταξύ άλλων ο Σαββίδης.

Και ξεκινώντας από εκεί, άρχισε τις… περικοπές. Που δεν αφορούν μονάχα την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, η οποία έτσι κι αλλιώς παρουσιάζει εδώ και αρκετό καιρό μεγάλη «δυστοκία» στις μεταγραφές. Βλέποντας μάλιστα στόχους του μεταγραφικούς να καταλήγουν σε ανταγωνιστές, όπως ο Μπερνάρντ στον Παναθηναϊκό και ο Μπρούνο Κόστα στον Άρη! Και τους δύο τους ήθελε ο ΠΑΟΚ, αλλά τα χρήματα που απαιτούνταν τον ανάγκασαν να κάνει πίσω.

Διαβάστε επίσης: Ο Λουτσέσκου «φώναξε» στον Μπότο ότι θέλει «10άρι»

Ο Σαββίδης κάνει περικοπές και στα μικρότερα τμήματα του συλλόγου, αυτά των ακαδημιών. Στην Κ19, στην Κ17 και στην Κ15. Όλες οι ομάδες των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ μέχρι και πέρσι πήγαιναν αεροπορικώς σε όσα εκτός έδρας ματς ήταν σε μακρινή απόσταση. Από φέτος τα πράγματα αλλάζουν.

Όπως τους ανακοινώθηκε, φέτος δεν θα ταξιδεύουν με αεροπλάνο, αλλά με πούλμαν. Προκειμένου να μειωθούν τα έξοδα της ΠΑΕ για τα συγκεκριμένα παιχνίδια.

Είναι ξεκάθαρο πως το… πορτοφόλι δεν αντέχει περαιτέρω έξοδα και οι περικοπές ξεκινούν από τα τμήματα υποδομής στον ΠΑΟΚ. Μένει να δούμε ποια άλλη απόφαση θα πάρει ο Ιβάν Σαββίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ