Ο Λουτσέσκου «φώναξε» στον Μπότο ότι θέλει «10άρι»

Ο Λουτσέσκου «φώναξε» στον Μπότο ότι θέλει «10άρι»

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου έστειλε για ακόμη μια φορά «μήνυμα» στον Ζοσέ Μπότο...

Αν και δεν εντυπωσίασε, αλλά αντιθέτως, προβλημάτισε, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ξεκινήσει με το… δεξί τις υποχρεώσεις του στη φετινή Super League, επικρατώντας του Παναιτωλικού στην Τούμπα με 1-0 στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής.

Ο Δικέφαλος του Βορρά παρουσίασε αρκετά προβλήματα στον επιθετικό τομέα, καθώς πέρα από τον Νάρεϊ ο οποίος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, οι ποδοσφαιριστές του Λουτσέσκου δεν είχαν την απαραίτητη δημιουργικότητα που θα ήθελε ο Ρουμάνος.

Διαβάστε επίσης: Ένα ντέρμπι που τα έχει όλα… (vids)

Και για αυτό ο κόουτς του ΠΑΟΚ «φώναξε» ξανά στον Ζοσέ Μπότο την ανάγκη να αποκτηθεί ένας επιτελικός μέσος ο οποίος θα εγκυμονεί κινδύνους στις αντίπαλες άμυνες.

Ο Λουτσέσκου μίλησε μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό για την απαραίτητη βελτίωση που χρειάζεται η ομάδα του, αλλά και για το πρόβλημα στη δημιουργία, στέλνοντας έτσι το «μήνυμα» του προς τον Μπότο και τη διοίκηση.

Φυσικά ο Ρουμάνος περιμένει πλέον ανταπόκριση και την προσθήκη ενός «10αριού» ο οποίος θα φέρει αυτή τη… νότα δημιουργίας που ψάχνει ο Λουτσέσκου τη δεδομένη στιγμή…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ