Στην Αλ Αΐν ο Πλάνιτς που ήθελε η ΑΕΚ

Στην Αλ Αΐν ο Πλάνιτς που ήθελε η ΑΕΚ

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μπόγκνταν Πλάνιτς που απασχόλησε έντονα την ΑΕΚ.

Ήταν ένας από τους βασικούς στόχους της ΑΕΚ. Για την ακρίβεια ήταν ο βασικός στόχος της Ένωσης για το κέντρο της άμυνας, πριν καν αποκτηθεί ο Ντομαγκόι Βίντα.

Ο λόγος για τον Μπόγκνταν Πλάνιτς. Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός ακούστηκε έντονα για την ΑΕΚ τις τελευταίες εβδομάδες, ωστόσο οι υπερβολικά υψηλές απαιτήσεις της Μακάμπι Χάιφα δεν επέτρεψαν στην Ένωση να ολοκληρώσει τη μεταγραφή, παρότι «χτύπησε» την πόρτα των Ισραηλινών τουλάχιστον δύο φορές με επίσημες προτάσεις.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Κοντά σε «οχτάρι» για… backup του Τσέριν – Στηρίζει τον Σλοβένο ο Γιοβάνοβιτς

Η επιθυμία του ποδοσφαιριστή ωστόσο να αποχωρήσει από τη Χάιφα, φαίνεται πως θα γίνει πραγματικότητα, καθώς όπως όλα δείχνουν, ο Πλάνιτς ετοιμάζεται να μετακομίσει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ισραήλ, η Αλ Αΐν θα πληρώσει μέσα στα επόμενα 24ωρα τη ρήτρα των 2 εκατομμυρίων ευρώ που έχει ο Σέρβος με τη Μακάμπι και θα τον κάνει άμεσα δικό της.

Μάλιστα, η υπόθεση αναμένεται να προχωρήσει τόσο γρήγορα που ο Πλάνιτς δεν αναμένεται να αγωνιστεί στη ρεβάνς με τον Ερυθρό Αστέρα για τα play offs του Champions League…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ