ΠΑΟΚ: Συνεχίζεται η προετοιμασία για τον Ατρόμητο

ΠΑΟΚ: Συνεχίζεται η προετοιμασία για τον Ατρόμητο

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην υπολογίζει τους Ίβαν Νέσμπεργκ και Γιάννη Μιχαηλίδη.

Ο ΠΑΟΚ, μετά τη νίκη του επί του Παναιτωλικού στην πρεμιέρα, υποδέχεται την Κυριακή (29/8, 21:45) τον Ατρόμητο για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, με τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου να συνεχίζουν την προετοιμασία τους σε θέματα επιθετικής τακτικής, ενώ πραγματοποιήθηκε και οικογενειακό διπλό.

Στο απουσιολόγιο του Ρουμάνου προπονητή του «Δικεφάλου» παραμένουν οι Ίβαν Νέσμπεργκ και Γιάννης Μιχαηλίδης.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη: Η Σπόρτινγκ δίνει 5 εκατομμύρια συν ποσοστό μεταπώλησης και αγγίζει τον Αλεξανδρόπουλο

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ:

«Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ατρόμητο συνεχίζεται με την προπόνηση της Τρίτης (23.08) να περιλαμβάνει δουλειά σε όλους τους τομείς για τους παίκτες του Δικεφάλου.

Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση και ασκήσεις σχετικές με το passing game. Ακολούθησε παιχνίδι κατοχής σε μεγάλο χώρο και στη συνέχεια ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε μαθήματα επιθετικής τακτικής στους παίκτες του. Στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό διπλό υψηλής έντασης.

Τα μοναδικά ονόματα στο ιατρικό δελτίο είναι αυτά των Ίβαν Νέσμπεργκ και Γιάννη Μιχαηλίδη. Οι δύο παίκτες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ