Καραπαπάς: «Κάποτε γελάγαμε μαζί σας, τώρα είστε βαρετοί» (pic)

Καραπαπάς: «Κάποτε γελάγαμε μαζί σας, τώρα είστε βαρετοί» (pic)

Η απάντηση του Κώστα Καραπαπά σε όσους ασχολούνται με τον Ολυμπιακό...

Άπαντες στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού έχουν στρέψει την προσοχή τους στο μεγάλο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λεμεσού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για τα play offs του Europa League.

Οι Ερυθρόλευκοι θα δώσουν το «παρών» σε ακόμη μια ευρωπαϊκή βραδιά, έχοντας και το… βάρος της μοναδικής ελληνικής ομάδας που θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν εκτός συνόρων.

Διαβάστε επίσης: Από την Παρί έως τη Βραζιλία: Τα ηχηρά «χτυπήματα» του Ουί-Τζο Χουάνγκ που πιάνει Λιμάνι (vids)

Και το γεγονός αυτό φαίνεται πως έχει… απογοητεύσει διάφορους… Τόσο που ασχολούνται με τον Ολυμπιακό και τις τοποθετήσεις της ΠΑΕ για τα μεταγραφικά των πρωταθλητών Ελλάδος. Ωστόσο ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, απάντησε αναλόγως με μια ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους…

«Θα σας κερνάμε τη χολή σας μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

Αξίωμα: Είστε τόσο… ξεχειλωμένοι από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, από τους οπαδούς μας, από οτιδήποτε έχει να κάνει με Ολυμπιακό, που αρχίσατε να έχετε και παραισθήσεις τώρα και να γράφετε σε συνέχειες ό,τι κατέβει στο σάπιο κεφάλι σας.

ΥΓ. Απλά προβληματιστείτε λίγο ρε. Εντάξει απλήρωτοι είστε, αλλά μην αφήνετε τα παιδάκια να γράφουν αρλούμπες από το μυαλό τους. Κάποτε γελάγαμε μαζί σας. Τώρα είστε βαρετοί», έγραψε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ