Ο Ουί-Τζο Χουάνγκ έρχεται και ανεβάζει επίπεδο τον Ολυμπιακό

Ο Ουί-Τζο Χουάνγκ έρχεται και ανεβάζει επίπεδο τον Ολυμπιακό

Ο Κορεάτης φορ που είπε το «ναι» στους πρωταθλητές Ελλάδας έρχεται άμεσα στην χώρα μας και αναλαμβάνει δράση…

Τον ήθελε, τον κυνήγησε και τον κάνει δικό του! Ο Ολυμπιακός όπως έχετε διαβάσει από to10 έκανε όλες τις κινήσεις που χρειαζόταν για να μπορέσει να φέρει στη χώρα μας τον Ουί-Τζο Χουάνγκ και πλέον απλά αναμένουμε τα τελικά για το φιξάρισμα μιας σημαντικής μεταγραφής των ερυθρολεύκων.

Από νωρίς αναφέραμε πως ο έτερος Χουάνγκ που απασχολεί τον Ολυμπιακό (μετά τον Χουάνγκ που ήδη φοράει τα ερυθρόλευκα) ετοιμάζεται για τη νέα περιπέτεια της καριέρας του με τον δαφνοστεφανωμένο στο στήθος για να έρθει λίγο αργότερα και η επιβεβαίωση από την έγκυρη Equipe.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: «Καμίνι» το Καραϊσκάκη με Απόλλωνα!

Ο Κορεάτης επιθετικός είπε το «ναι» στον Ολυμπιακό βλέποντας την προοπτική για την καριέρα του και πλέον αυτό που απομένει είναι το τελικό στάδιο της μεταγραφής. Η άφιξη του δηλαδή στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Ο Χουάνγκ που βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και φεύγοντας από την Μπορντό για τον ερχομό του στον Ολυμπιακό θα προσφέρει στον Κάρλος Κορμπεράν μια ακόμη λύση πρώτης γραμμής για την επίθεση.

Ο 29χρονος ύψους 1.85μ σέντερ φορ έχει όλα τα φόντα για να προσθέσει ποιότητα στη γραμμή κρούσης των πρωταθλητών Ελλάδας καθώς διαθέτει ταχύτητα και εξαιρετική τεχνική κατάρτιση με το ένας εναντίον ενός να είναι ένα από τα βασικά του στοιχεία στην… σύνδεση που έχει με τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο Κορεάτης στράικερ έχει καταγράψει 333 συμμετοχές σε συλλογικό επίπεδο, με 103 γκολ και 26 ασίστ, εκ των οποίων οι 98 (29 γκολ, 7 ασίστ) με την Μπορντό. Με την Εθνική ομάδα της Νότιας Κορέας, ο Χουάνγκ Ουί-Τζο έχει αγωνιστεί 45 φορές, με 15 γκολ.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η επικείμενη απόκτηση του Χουάνγκ φέρνει έναν ποδοσφαιριστή που έχει μάθει και έχει πετύχει στα δύσκολα στους πρωταθλητές. Αυτό που απομένει είναι το πότε θα βρίσκεται στην Αθήνα με τα δεδομένα να τον θέλουν πριν το Σαββατοκύριακο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ