Τι γίνεται με Κόστα και φορ στον Άρη

Τι γίνεται με Κόστα και φορ στον Άρη

Ο Άρης εξακολουθεί να βρίσκεται στο κόλπο της απόκτησης του Μπρούνο Κόστα, ενώ παράλληλα θέλει έναν σέντερ φορ ως εναλλακτική λύση του Αντρέι Γκρέι.

Οι ενστάσεις του Σέρτζιο Κονσεϊσάο στη διοίκηση της Πόρτο για την παραχώρηση του Μπρούνο Κόστα στον Άρη, αποτελούν εμπόδιο στην προσπάθεια που κάνουν οι Θεσσαλονικείς να φτάσουν στον δανεισμό του παίκτη.

Μπορεί ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής να εμφανίζεται θετικός στην προοπτική της Ελλάδας και του Άρη, όμως ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ και νυν τεχνικός της Πόρτο θεωρεί ότι είναι μία σημαντική λύση στο πλάνο του και δεν βλέπει θετικά το ενδεχόμενο παραχώρησης του.

Διαβάστε επίσης: Στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας του Europa League ο Ολυμπιακός

Ωστόσο, οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης δεν εγκαταλείπουν τη συγκεκριμένη περίπτωση, έχοντας όμως και plan b. Μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Παράλληλα, οι «κίτρινοι» ψάχνουν τον παίκτη που θα είναι το μπακ απ του Αντρέι Γκρέι.

Ο Τόμας Φαν Βέερτ είναι ψηλά στη λίστα για την εν λόγω θέση, όμως παρουσιάζονται δυσκολίες από τη μεριά της διοίκησης του Βόλου, αφού οι απαιτήσεις της για την παραχώρηση του είναι πολύ υψηλές.

Έτσι, στον Άρη η αναζήτηση για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της ομάδας είναι σε εξελίξεις και μένει να φανεί τι θα προκύψει και με αυτό το μέτωπο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ