Άρης: Το πρώτο παιχνίδι αποδείξεων στο Αγρίνιο

Άρης: Το πρώτο παιχνίδι αποδείξεων στο Αγρίνιο

Οι κιτρινόμαυροι ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο νέο πρωτάθλημα, με την ώθηση του Κλεάνθης Βικελίδης και τώρα θέλουν να κάνουν το δύο στα δυο κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο Άρης ξεκίνησε όπως θα έπρεπε το νέο πρωτάθλημα. Έκανε το αυτονόητο, επικρατώντας με 3-0 στο Κλεάνθης Βικελίδης επί του Λεβαδειακού και κέρδισε χρόνο και ηρεμία. Παράλληλα «δήλωσε» έτοιμος να ανταποκριθεί στους υψηλούς στόχους που έχουν τεθεί, από προπονητή, παίκτες αλλά – κυρίως- και τον ιδιοκτήτη του, Θόδωρο Καρυπίδη.

Η ομάδα του Μπούργος είχε ένα καλό διάστημα που ενθουσίασε με την απόδοση του στο δεύτερο ημίχρονο, ένα διάστημα που «έκρυψε» τη μπάλα. Όπως, επίσης, είναι πολύ σημαντικό ότι στο σημείο της αναμέτρησης που δεν ήταν το ίδιο καλός, στο πρώτο ημίχρονο, δηλαδή, ένας από τους πολλούς ποιοτικούς παίκτες που διαθέτει – ο Μανσίνι στη συγκεκριμένη περίπτωση- , τον «σήκωσε» στις πλάτες του.

Διαβάστε επίσης: Επιβεβαίωση για το «10» από την Πορτογαλία: «Πρόταση 5 εκατομμυρίων από τη Σπόρτινγκ για τον Αλεξανδρόπουλο» (pics)

Οι κιτρινόμαυροι είναι επικεντρώσει την προσοχή τους στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Ματς αποδείξεων, πρώτο για το πρωτάθλημα που μόλις, ξεκίνησε, είναι αυτό στο Αγρίνιο. Δεν έχει να κάνει με την δυναμικότητα του αντιπάλου αλλά κυρίως με την νοοτροπία με την οποία πρέπει να παραταχθεί ο Άρης.

Για να διεκδικήσεις το πρωτάθλημα, στόχο τον οποίο έχουν θέσει στον Άρη, θα πρέπει να κερδίζεις παιχνίδια όπως αυτά με τον Παναιτωλικό. Που είναι μια καλή και οργανωμένη ομάδα, με έναν σοβαρό προπονητή, όμως, για τους κιτρινόμαυρους δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, εκτός από τη νίκη.

Αποτέλεσμα ουσίας, καθώς θα κάνει το δυο στα δυο στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος ο Άρης. Αποτέλεσμα ψυχολογίας, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και ενώ ακολουθεί το εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Φυσικά και θα ήταν ευχής έργον για τον Άρη, να «καθαρίσει» εύκολα το παιχνίδι στο Αγρίνιο. Να βάλει ένα γρήγορο γκολ και να μπορέσει στη συνέχεια να εκμεταλλευτεί την ικανότητα του στο τρανζίσιον παιχνίδι.

Το αν θα είναι εύκολη ή δύσκολη, όμως, η νίκη είναι κάτι που δεν ενδιαφέρει άμεσα. Το σημαντικό είναι να έρθει, με οποιονδήποτε τρόπο. Ο Άρης έχει την ποιότητα για να τα καταφέρει. Είναι ξεκάθαρο, επίσης, ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό είναι το μόνο που σκέφτονται ο Μπούργος και οι παίκτες του.

ΥΓ. Πολύ σημαντική κίνηση η απόκτηση του Ενκουλού. Ο Καμερουνέζος αμυντικός θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στο κέντρο της άμυνας, εμπειρία και μια ακόμα εξαιρετική λύση στον Μπούργος, μαζί με του Φαμπιάνο και Μπράμπετς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ