ΠΑΟΚ : Ραντεβού τον Μάιο με Χατσερίντι

ΠΑΟΚ : Ραντεβού τον Μάιο με Χατσερίντι

Έτοιμος να προχωρήσει στην απόκτηση του Εβγέν Χατσερίντι είναι ο ΠΑΟΚ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από to10.gr, οι δύο πλευρές θα ξανά συζητήσουν το Μάιο τους τελικούς όρους της συμφωνίας.

Ο Εβγέν Χατσερίντι, όπως όλα δείχνουν θα αφήσει το παγωμένο Κίεβο, για την ζεστή Θεσσαλονίκη, καθώς βρίσκεται κοντά στον προθάλαμο της Τούμπας. Όπως σας είχε ενημερώσει to10.gr, από τις 26 Ιανουαρίου ο δικέφαλος του Βορρά κατάφερε και πήρε την υπογραφή του 30χρονου αμυντικού σ’ ένα προσύμφωνο συνεργασίας, βάζοντας δύσκολα στη Ντινάμο.

Αυτό το γεγονός δεν πέρασε στα ψηλά, με την διοίκηση της ουκρανικής ομάδας να βάζει στο περιθώριο τον 30χρονο κεντρικό με τις δύο πλευρές να έχουν κόψει κάθε επαφή αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου του Χατσερίντι.

Ο διεθνής στόπερ που έψαχνε τα προηγούμενα χρόνια μια ευκαιρία για να φύγει από το ουκρανικό πρωτάθλημα βρήκε την ευκαιρία που επιθυμούσε στην πρόταση του ΠΑΟΚ. Οι δύο πλευρές από τον Γενάρη μέχρι και τώρα δεν σταμάτησαν τις επαφές τους με την πιο σημαντική να γίνεται τον Μάιο όταν θα ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα. Ο Εβγέν Χατσερίντι μαζί με τον εκπρόσωπό του θα επισκεφθούν την Ελλάδα προκειμένου να συζητήσουν τους όρους της τελικής συμφωνίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ