Έκλεισε το deal για Αλεξανδρόπουλο: Στην Σπόρτινγκ με 4,5 εκατ. ευρώ και υψηλό ποσοστό μεταπώλησης

Έκλεισε το deal για Αλεξανδρόπουλο: Στην Σπόρτινγκ με 4,5 εκατ. ευρώ και υψηλό ποσοστό μεταπώλησης

Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την πώληση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, βάζοντας στα ταμεία του 4,5 εκατ. ευρώ ενώ θα διατηρήσει και 30% ποσοστό μεταπώλησης.

Τη φανέλα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας προβάρει ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Abola» ο Παναθηναϊκός έχει φτάσει πλέον σε οριστική συμφωνία με την πορτογαλική ομάδα και ο νεαρός άσος θα γίνει παίκτης των «λιονταριών» κάνοντας το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Εξαρχής πρόθεση των «πράσινων» ήταν να μην… ξεπουλήσουν ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά τους στοιχεία και απ’ ότι φαίνεται από τους όρους του deal, το πέτυχαν. Ο Παναθηναϊκός θα λάβει, βάσει όσων αναφέρουν οι Πορτογάλοι, το ποσό των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ ενώ θα διατηρήσει και ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης που φέρεται να ανέρχεται στο 30%.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Απόλλων Λεμεσού 4-2 πεν. (1-1 παρ): Τόμας Βατσλίκ, εσύ σούπερ σταρ

Πέρα από τα χρήματα, σημαντικό ρόλο στο να γίνει αυτή η μεταγραφή έπαιξε και η επιθυμία του ίδιου του παίκτη ο οποίος έβλεπε με πολύ θετικό μάτι την προοπτική της Σπόρτινγκ, αντίθετα με εκείνη της Βερόνα που είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον νωρίτερα. Το deal είναι εξαιρετικό βέβαια και για τον ίδιο τον παίκτη που θα έχει πολύ μεγαλύτερες απολαβές πλέον.

Αυτό που απομένει πια είναι να μεταβεί στην Πορτογαλία ο Αλεξανδρόπουλος για τα ιατρικά και τις υπογραφές. Κάτι που αναμένεται να συμβεί μέσα στο επόμενο 48ωρο, με το deal να είναι πλέον στην τελική του ευθεία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ